Foto: Pexels/EVG Kowalievska

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 5. līdz 11. aprīlim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Dzimšanas dienas pārsteigums no mīļotā cilvēka puses būs ļoti vērtīgs ieguvums. Esi pateicīgs par to, kas tiek tev dots. Savstarpējās attiecības spēsiet harmonizēt, dodoties uz kādu saviesīgu pasākumu. Lielāki izdevumi var būt saistīti ar kādu tevis izvēlētu piedzīvojumu.

Vērsis

Labiekārtot savas darba telpas un radošo vidi būs viena no šīs nedēļas prioritātēm. Harmoniska un patīkama atmosfēra iedvesmos finansiāli ienesīgiem un profesionāli veiksmīgiem projektiem.  Attiecībās ir jāpasaudzē vienam otra nervu sistēma.

Dvīņi

Sakāpinātas emocijas esošajās attiecībās liks rīkoties nepārdomāti. Spontāni pieņemtu lēmumu jūtu uzplūdā var nākties nožēlot. Attiecībās ar naudu pavēro, cik izmaksā tava darba stunda attiecībā pret kādu iegādātu lietu.

Vēzis

Ieguldījums kādā nelielā projektā, kas saistīts ar ēdienu, sadzīvi, apģērbu būs veiksmīgs, pat ja sākumā šķiet riskants. Tiks saņemts labs atalgojums, prēmija par kādu veiksmīgi noslēgušos sadarbību. Tiem, kuri ir attiecību meklējumos, aktīvāk jāpauž iniciatīva un jāuzrunā tas, kurš ir iepaticies.

Lauva

Tiks saņemta kāda lielāka naudas summa, kas būs kā starts kādai tavas idejas realizēšanai, kas būs ieguldījums nākotnē. Negaidīta satikšanās ar kādu cilvēku raisīs daudz priecīgu emociju. Arī pavasarīgā iemīlēšanas sajūta klauvēs pie tavas sirds durvīm. Ļaujies sajūtam, ko piedzīvosi varbūt pat pirmo reizi.

Jaunava

Būs sajūta, ka darbā tevi ciena un atzinīgi novērtē. Lielāki naudas tēriņi var būt saistīti ar bērnu aktivitātēm. Attiecībās kopīgi paveiktie darbi piemājas teritorijā, dārzā, saimniecības ēkās saliedēs jūs vēl vairāk. Uzrīkojiet pavasara tīrīšanu mājās!

Svari

Jaunā sportiskā aizraušanās nemaksās maz, taču būsi gandarīts ar investīcijām hobija aprīkojumā.  Mīļotais cilvēks sagādās patīkamu pārsteigumu, kas ļaus tavai dvēselei gavilēt.  Tiks rasts kompromiss situācijā, kas saistīta ar īpašumu, kas vairs nenes ne prieku, ne naudu, ne gandarījumu par to, ka tas ir.

Skorpions

Ienesīgi būs darījumi, ja sadarbosies ar tavu uzticību iemantojušiem un pārbaudītiem partneriem. Tēriņi būs saistībā ar svinībām, kas izmaksās diezgan dārgi. Izvērtē savus ieguldījums. Nesen uzsāktās attiecības raisīs priecīgas sajūtas. Būs vēlme dot un dāvināt.

Strēlnieks

Rūpīgi tiks izvērtēts tas, kādu naudas summu esi gatavs ieguldīt  noskatītajā īpašumā.  Veicot nopietnus ieguldījumus, pakonsultējies ar savu astrologu! Ieguldījums savas profesionālās darbības pilnveidošanā būs vērtīgs. Ceļojums kopā ar mīļoto cilvēku raisīs romantiskas izjūtas, kas būs vērtīgi abiem.

Mežāzis

Būs jāizvairās no liekiem izdevumiem, kas saistīti ar untumiem iegādāties kaut ko tikai tāpēc, ka tas ir stilīgi un tagad modē. Attiecībās atrisināsies situācijas, kas saistītas ar bērnu aktivitāšu loģistiku un dienas plānojumu. Jaunas attiecības uzsākot, izvairies novilkt stingras robežas.

Ūdensvīrs

Tēriņi savam priekam, savai labsajūtai, izklaidēm ir tieši tas, kas šobrīd tev ir nepieciešams.  Papildu nauda nāks kādas piemaksas veidā. Tiks rasta drosme mainīt to, kas vairs nepamierina un ieviest korekcijas attiecībās, kur ir iemājojusi pelēkā ikdiena. Jauna iepazīšanās un sajūtu uzplaiksnījumi var rasties kāda ceļojuma laikā.

Zivis

Ieviesīsi pēc iespējas spilgtākas sajūtu nokrāsas savās romantiskajās attiecībās. Jūtas valdīs pār prātu, un šoreiz tas būs skaisti un tev enerģiju dodoši. Izbaudi uzmanību un ļaujies aicinājumiem uz randiņu! Papildu naudiņa būs gūstama  patiecoties tavām žilbinošajām prāta spējām, viedumam un zināšanām.

Lasiet arī: Ieguldot 60 miljonus eiro, Lucavsalā plāno izbūvēt nacionālo futbola stadionu

Lasiet arī: Lelde Ceriņa: Viss atnāk tad, kad tam ir vispareizākais laiks

Lasiet arī: «Labākais brauciens!» – Didrihsone atklāj, cik viņai izmaksājis ceļojums uz Bali

Lasiet arī: FOTO | Pulcējot virkni slavenību, pirmizrādi piedzīvo latviešu filma par Mariju Leiko

Lasiet arī:  FOTO & VIDEO | Uzsāk pirmā Rail Baltica tilta balsta izbūvi Daugavā

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube