Foto: Pixabay/sabrinabelle

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 26. aprīļa līdz 2. maijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Pieņemsi lēmumu par iespēju uzsākt studijas, kas rezultātā straujākiem soļiem virzīs tevi augšup pa karjeras kāpnēm. Tiks sakārtota darba vide un rasts risinājums saspringtajā situācijā attiecībās ar darba kolēģiem. Jābūt uzmanīgam, ļaujoties mirkļa vājībām, attiecībā uz nepārdomātiem pirkumiem.

Vērsis

Iestājušos apjukumu, ko radīs saņemtie darba piedāvājumi, ieteicams mazināt ar kāda profesionāla padomdevēja palīdzību. Sajūta, ka plānotie darbi neiet tā kā iecerēts, mudinās mainīt ierasto darba dienu. Materiālā situācija uzlabosies, patiecoties tavai meistarībai. Papildu izdevumi būs saistīti ar sadzīvi un ikdienišķām vajadzībām.

Dvīņi

Situācija darba kolektīvā, īpaši ar vadību, var saasināties par darbu dalīšanu un pienākumu izpildi. Mēģini rast risinājumu mierīgu sarunu ceļā. Apdomāsi saņemto priekšlikumu par pārmaiņām darbā. Attiecībās būs jāizvairās no pagātnes jautājumu risināšanas, kas saistītas ar finansēm. Neskaties pagātnē, kur tu tāpat vairs neko nevari izmanīt.

Vēzis

Ieviesīsi pārmaiņas savu ikdienas darbu ritējumā. Kāds notikums ļaus būt pārliecinātākam par savām zināšanām. Ieguldījumus sadzīves tehnikā un ikdienai nepieciešamajām ierīcēm ir ieteicams atlikt uz nedaudz vēlāku laiku. Savas prasmes un arī kādu talantu ir jāpārvērš par vienu no peļņas avotiem. Dari, un tev izdosies!

Lauva

Vairāk nāksies paļauties uz savu komandu, nevis vienpersoniski izpildīt visus darbus. Netērē resursu tur, kur tas ir jāpietaupa. Papildu ienākumi tiks gūti no kāda iepriekš uzsākta biznesa. Finansiālais ieguldījums automašīnā būs veiksmīgs. Atļaujies sev beidzot kaut ko labāku, dārgāku, greznāku. Esi to pelnījis un nejūti vainu par to!

Jaunava

Dalīšanās savā pieredzē ar citiem sava amata brāļiem būs vērtīga pieredze tev. Jūtami lielāks kļūs veicamo pienākumu klāsts. Veiksmīgi tiksi ar tiem galā, jo spēcīga komanda tev palīdzēs. Peļņa būs atkarīga no tavas attieksmes gan pret darbiniekiem, saviem padotajiem un arī klientiem.

Svari

Jutīsi pieprasījumu, kas saistīts ar tavu profesiju vai talantiem, kas arī ir kā nodarbošanās joma. Popularitāte tiks gūta saistībā ar kādu pasākumu, kurā lieliski parādīsi savu meistarību. Patīkamu pārsteigumu sagādās saņemtā atlīdzība par kādu senāku darījumu. Veiksmīgs būs ieguldījums ceļojumā vai kādā ar izglītību saistītā pasākumā.

Skorpions

Nesaskaņas un domstarpības darba kolektīvā var rasties ik uz soļa. Koncentrējoties uz saviem tiešajiem pienākumiem un pārējās situācijas uzverot vieglāk, izvairīsies no saspīlētam attiecībām ar priekšniecību. Izdevumi, kas būs saistīti ar sava biznesa attīstīšanu, nākotnē dos labu peļņu.

Strēlnieks

Īstais brīdis, lai pavērtu plašāku savas uzņēmējdarbības jomu. Nešaubies par to, vai tas izdosies vai nē. Izdosies, ja vien rūpīgi atlasīsi un izvērtēsi profesionāļu komandu, ar ko darbosies nākotnē. Būsi uzmanīgs attiecībā uz aizdomīgiem, vieglu peļņu sološiem darījumiem. Labs būs ieguldījums jauna transportlīdzekļa iegādei.

Mežāzis

Uzņemsies kāda diezgan liela projekta koordinēšanu. Šis pasākums vēl vairāk apliecinās tev to, ka esi izcils savā jomā. Iepriecinošas vēstis tiks saņemtas no jaunajiem sadarbības partneriem. Ceļojumā esošiem pārbaudījumu slogs par sevi liks manīt īpaši finansiālu jautājumu risināšanā.

Ūdensvīrs

Mainot savu ierasto plānu gaitu un atsakoties no saviem principiem, kas valda pār tavu prātu, būsi ieguvējs. Vēlme strādāt mazāk un pelnīt vairāk būs ļoti aktuāla un risinājums tam tiks rasts. Novērtējums par tavu meistarību būs materiāli neizmērojams, jo saņemsi balvas, kuru vērtību nomērīt nav iespējams.

Zivis

Pielietosi savas prasmes un zināšanas savā profesionālajā darbībā. Neturi sveci zem pūra! Mainīsi savu darba stilu, kas nesīs labus rezultātus. Tiks realizēta kāda sen lolota, labu peļņu nesoša ideja. Gūsi papildus peļņu caur radošo darbību. Patīkamu pārsteigumu sagādās kāds mīļš cilvēks no ārzemēm.

Lasiet arī: VIDEO | Kombuļu Inese pārcēlusies uz Īriju un ir jaunās attiecībās

Lasiet arī: Rinkēvičs uzdod izmeklēt iespējamo iejaukšanos Saeimas vēlēšanās Āboltiņai par labu

Lasiet arī: Zināms, kā Rīgas dome par miljonu eiro šovasar «reanimēs» izmirušo Vecrīgu

Lasiet arī:  Pazudušās Annas Jansones vīrs: Nedrīkstu meitai teikt, ka mamma vairs neatnāks

Lasiet arī: Saeima atjauno deputāta mandātu Krišjānim Kariņam

Lasiet arī: Kašers: Man bija sajūta, ka esmu dabas kļūda

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube