Foto: Pexels/Startup Stock Photos

Jelgavas novada iedzīvotājs Raimonds Lejnieks – Puķe piektdien, 3. maijā, ir vērsies Jelgavas novada pašvaldības sociālajā dienestā ar iesniegumu par nemateriālā kaitējuma kompensācijas izmaksu, kā arī atvainošanos Jelgavas novada avīzē. Kompensāciju un atvainošanos Raimonds prasa tāpēc, ka uzskata, ka Jelgavas novada sociālais dienests viņam nav sniedzis atbildi likuma norādītajā termiņā – mēneša laikā.

Savā iesniegumā Raimonds ir norādījis, ka 2024.gada 2.janvārī bija nosūtījis Jelgavas novada sociālajam dienestam elektroniski parakstītu iesniegumu. Diemžēl uz savu iesniegumu Raimonds mēneša laikā nesaņēma atbildi un tāpēc 2024.gada februāra sākumā vērsās pie vairākiem Jelgavas novada domes deputātiem sociālajā tīklā “Facebook” ar lūgumu iesaistīties situācijas risināšanā, jo vēlējās saņemt atbildi uz savu iesniegumu.

Pēc deputātu uzrunāšanas sociālajā tīklā “Facebook” Raimonds 2024. gada 9. februārī beidzot saņēma Jelgavas novada sociālā dienesta atbildi.

Raimonda ieskatā šajā situācijā ir skaidri redzams, ka Jelgavas novada sociālais dienests nav ievērojis Iesniegumu likumu nesniedzot atbildi mēneša laikā. Pēc Raimonda domām, šāda Jelgavas novada sociālā dienesta rīcība grauj uzticību valsts/pašvaldību pārvaldei, kā arī ir pretrunā labas pārvaldības principam.

Raimonds uzskata, ka ar šādu rīcību viņam ir nodarītas morālās ciešanas. Raimonds savā iesniegumā par savām morālajām ciešanām prasa 1000 kompensāciju, kā arī publicēt atvainošanos pašvaldības izdevumā “Jelgavas novada ziņas” par Jelgavas novada sociālā dienesta rīcību.

Lasiet arī: Ukraiņu kosmetoloģe saņem draudus pēc konflikta ar krievvalodīgām influencerēm Latvijā

Lasiet arī:  VIDEO | «Jo mūsu brīvība nav nekāds sūds,» – Jumpravai jauns klips valsts svētku priekšvakarā

Lasiet arī: VIDEO | Iereibis autovadītājs Liepājā tiek pie 2000 eiro liela naudas soda un atņemtām tiesībām

Lasiet arī: Rēzeknē notver vīrieti, kurš uzstājīgi nesis neļķes pie nojauktā Aļošas pieminekļa

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 3. – 9. maijs

Lasiet arī: VIDEO | Policisti Vecrīgā uz karstām pēdām noķer velosipēda zagli

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube