Foto: Pexels/Olga Divnaya

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 3. līdz 9. maijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Tevis ieguldītā enerģija kādā projektā atmaksāsies, taču nedaudz pacieties, jo materiālajā izteiksmē tā atgriezīsies nedaudz vēlāk. Izskatīsi piedāvājumu arī par jaunām darba iespējām. Lielas naudas summas tiks ieguldītas skaistuma procedūrās un ķermeņa kopšanas līdzekļos. Ieguldījums sevī šobrīd ir labākais, kur investēt.

Vērsis

Saņemtais piedāvājums par piedalīšanos kādā radoši aizraujošā projektā sniegs iespējas parādīt savus talantus plašākai publikai. Veiksme uzsmaidīs tiem, kuri darbojas pasākumu organizēšanas jomā. Labs un priecīgs naudas izdevums būs saistīts ar jaunu tērpu un rotu iegādi, kas piešķirs jaunas krāsas tavam pavasara tēlam.

Dvīņi

Pieņemsi svarīgu lēmumu saistībā ar saņemto darba piedāvājumu. Papildus naudu gūsi atbrīvojoties no liekām mantām un pārdodot to, kas tev vairs nekalpo, nenes prieku un aizņem vietu. Pietaupi naudu attiecībā uz izklaidēm. Nāksies ieviest skaidrību attiecību statusā.

Vēzis

Priekšplānā izvirzīsies nepaveiktie un atliktie darbi, kas būs jāpaveic steidzamā kārtā. Būs sajūta, ka visi darbi plīst un slīd laukā no rokām. Tiks mainīta tava attieksme pret darbu un situāciju darba vietā kopumā. Ieteicams izvairīties no darījumiem, kas saistīti ar ātras un vieglas peļņas gūšanu.

Lauva

Būs jāizvērtē rūpīgāk, ar ko turpmāk sadarbosies un kāda būs tava darba komanda. Esi uzmanīgs attiecībā uz saņemtajiem solījumiem. Izdali tos uz divi un galvenokārt paļaujies uz savām zināšanām un tev pieejamo informāciju. Lielāka peļņa nāks par kādu darījumu, kas nav tiešie darba pienākumi.

Jaunava

Veiksme piemeklēs tos, kuri darbojas apkalpojošā un pakalpojumu sniegšanas jomā. Tiks saņemtas dažādas iespējas un privilēģijas no klientu puses. Apzināšanās, ka esi vajadzīgs un ar savu profesiju dari labus darbus, būs būtiskāka par naudu. Tiks saņemta pateicība par kādu tevis paveikto labo darbu nesenā pagātnē.

Svari

Labs atalgojums ļaus palutināt sevi ar dvēseliskām baudām tavai labsajūtai. Tas būs kāds vērtīgs koncerts, kāda procedūra tavam ķermenim vai gluži vienkārši otra iepriecināšana, kas arī tev radīs priecīgas emocijas. Līdz ar pirmajiem pavasara ziediem arī tavās sajūtās iemājos romantika.

Skorpions

Ieviestās korekcijas darba vidē, arī darba kolektīvā, tavā komandā radīs diezgan daudz jautājumu no līdzcilvēkiem. Taču atceries, ka, pirmkārt, tev ir jāizvēlas sevi, savu pašsajūtu un emocionālo komfortu. Lielāki izdevumi būs saistīti ar ikdienas vajadzībām.

Strēlnieks

Piedaloties saviesīgos pasākumos saistībā ar darbu, gūsi gandarījuma sajūtu un atzinību par paveikto. Tavas prasmes un talanti tiks novērtēti diezgan augstā līmenī. Tiks domāts par jaunu prasmju apgūšanu ārzemēs. Priecīgas ziņas tiks saņemtas par algas pielikumu.

Mežāzis

Veiksmīgs laiks būs tiem, kuri darbojas loģistikas jomā. Darba meklējumos esot, piedāvājumi birs kā putekļi no gaisa. Apzināsies savu vērtību un izdarīsi pašu labāko izvēli. Esi uzmanīgs attiecībā uz sīkām niansēm, parakstot dokumentos. Peļņa šonedēļ būs atkarīga no tavas attieksmes pret darbu.

Ūdensvīrs

Nāksies paveikt gandrīz vai neiespējamo, lai iekļautos noteiktajos termiņos kāda projekta realizēšanai. Paud savu iniciatīvu, lai straujākiem soļiem sasniegtu iecerēto mērķi. Izvairies no domstarpībām ar komandas biedriem. Alga par paveikto būs diezgan motivējoša. Bērni radīs neplānotus tēriņus.

Zivis

Panākumi būs gaidāmi tiem, kuri darbojas mākslas un garīgo prakšu jomā, darbā ar klientiem. Gandarījums par paveikto būs. Labāku ienākumu gūšanā liksi lietā visus sev zināmos trumpjus. Manāmi uzlabosies finansiālā situācija, jo tavs darbs būs ļoti augstu novērtēts un cienīts. Negaidīta iepazīšanās var pārtapt kaislīgi aizraujošās attiecībās.

Lasiet arī: Maija otrajā nedēļā gaidāms vēsāks laiks

Lasiet arī:  Nākamgad tiks pārceltas divas darba dienas

Lasiet arī: FOTO & VIDEO | Piedaloties valsts amatpersonām, Rīgas pils Svētā Gara tornī paceļ ES karogu

Lasiet arī: Pasaules Dabas fonds: Jau viena trešdaļa Baltijas jūras ir mirusi 

Lasiet arī: Paplašini apvāršņus! Ko nesīs Marss Auna zīmē no 30. aprīļa līdz 10. jūnijam

Lasiet arī: FOTO & VIDEO: Rinkēvičs viesojas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube