Dons, Foto: Instagram @dons_lv

“Patiesībā “Eirovīzija” ir pamatīga “gaļasmašīna”, ik dienu pa vairākiem mēģinājumiem. Skrējiens bija pamatīgs,” žurnālam “Kas Jauns” norāda Latvijas pārstāvis “Eirovīzijā” Dons. Kā zināms, viņš dziesmu konkursā ieguva 16. vietu – pretēji bukmeikeru prognozēm, kas viņam solīja ne tikai neiekļūšanu finālā, bet vienu no pēdējām vietām konkursā vispār.

‘Trešdien divi mēģinājumi, ceturtdien mēģinājums un pusfināls, pēc kura viesnīcā bijām trijos naktī, piektdien jau pusdesmitos no rīta karogu parādes mēģinājums un pēc tam divi mēģinājumi arēnā, bet sestdien pirms fināla arī bija divi mēģinājumi. Esmu noguris. Bet cepuri nost mūsu komandai, Latvijas delegācija nostrādāja lieliski. Taču Latvijas hokejistu pirmo spēli gan neskatījos, gribēju pasaudzēt sev nervus. Lai gan ik pēc pāris minūtēm tik un tā internetā paskatījos rezultātu!” izdevumam stāsta mūziķis.

Kā zināms, pirmo vietu konkursā ieguva Šveice, kuras pārstāvis Nemo pirms gada “iznācis no skapja”, paziņojot, ka ir ne vīrietis, ne sieviete. Nemo ir pirmais nebinārais mākslinieks, kas uzvarējis “Eirovīzijā”.

Iespējams, šī gada “Eirovīzija” ieies vēsturē arī kā skandāliem bagātākā. Tā, piemēram, Izraēlas pārstāve Edena Golana, kurai, starp citu, ir saknes Latvijā, konkursā tika izsvilpta un pat saņēma nāves draudus, kā rezultātā viņai konkursa laikā ieteikts nepamest hoteļa numuru.

Par skandālu parūpējās arī Nīderlandes pārstāvis Josts Kleins, kurš pat tika diskvalificēts no fināla pēc tam, kad Zviedrijas policija uzsāka izmeklēšanu pēc sūdzības, ko iesniedza kāda producēšanas komandas locekle.

Dons norāda, ka no skandāliem turējies pa gabalu. “Man bija svarīgāk koncentrēties savam dziedājumam, nevis iedziļināties tajā jezgā. Mēs atbraucām godam nodziedāt, nevis piedalīties drāmās,” žurnālam izteicies Dons.

Lasiet arī: Latvijā pērn radīts gandrīz uz pusi mazāk jaunu darba vietu

Lasiet arī: VIDEO | Musiqq radījis enerģisku vasaras hitu par meiteņu bantītēm

Saistītās tēmas: DonsEdena GolanaEirovīzijaIzraēlaLatvijaNemoŠveice

youtube icon
Abonēt youtube