Foto: Rīta kafija

Nedēļas otrajā pusē saule mīsies ar mākoņiem, vietām, galvenokārt valsts austrumos, īslaicīgi līs, dažviet iespējamas arī pērkona lietusgāzes. Vējš lielākoties būs lēns, tādēļ atsevišķās naktīs dažviet var izveidoties dūmaka.

Naktīs gaiss lielākoties atdzisīs līdz +6…+12 grādiem, savukārt dienās gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +16…+22 grādiem, tik piekrastes rajonos būs par kādu grādu vai diviem vēsāks,  informē  Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Saglabājoties anticiklona ietekmei, arī turpmākās dienas solās būt pavasarīgi siltas. Brīvdienās un jaunnedēļ debesīs mākoņu daudzums būs mainīgs, sākot no svētdienas, lietus gaidāms plašākā teritorijā, vietām to pavadīs arī pērkona negaiss, līdz ar to arī nokrišņu daudzums būs lielāks. Galvenokārt saglabāsies lēns vējš, tomēr negaisa laikā tas var kļūt brāzmains.

Naktis un dienas kļūs vēl nedaudz siltākas – nakts stundās gaisa temperatūra pazemināsies līdz +8…+13 grādiem, bet dienā paaugstināsies līdz +18…+23 grādiem, vien piekrastes rajonos gaiss saglabāsies vēsāks nekā pārēja valsts teritorijā.

Lasiet arī: Mūžībā devusies aktrise Baiba Indriksone

Lasiet arī: VIDEO | Musiqq radījis enerģisku vasaras hitu par meiteņu bantītēm

youtube icon
Abonēt youtube