Foto: Pixabay/Vika_Glitter

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 17. līdz 23. maijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Nāksies rūpīgāk izvērtēt to, ko tev sola potenciālo darījumu partneri. Visu, kas ir iecerēts tavā uzņēmējdarbībā, tu vari paveikt pats, paļaujoties uz savām prāta spējām un spēcīgo raksturu. Pievērs uzmanību niansēm dokumentos! Liekus tēriņus var radīt pirkumi, kas veikti vilinošu atlaižu laikā.

Vērsis

Tava piedalīšanās kādā interesantā projektā ļaus pielietot savas zināšanas un gūt labus panākumus uzņēmējdarbībā. Veiksmīgi tiks realizētas tavas idejas, kas saistītas ar biznesu ēdināšanas jomā. Lai arī cik ļoti tu vēlēsies izvairīties no lielākiem ieguldījumiem, kas saistīti ar skaistuma procedūrām, nekur no tā nespruksi.

Dvīņi

Ieteicams būt prātīgam un neskriet notikumiem pa priekšu, īpaši tajās situācijās, kur ir nepieciešama rūpīga saplānošana. Jāizvairās no lielāku naudas summu aizdošanas draugiem un vēl jo vairāk pašiem tuvākajiem. Žilbinošas biznesa idejas radīsies viena pēc otras, taču sāc ar divām, trīs. Tev viss izdosies!

Vēzis

Ļausies nezināmajam un uzdrošināsies paveikt to, kas nekad vēl netika darīts. Tas būs tavs izaicinājums profesionālajā darbībā, kas veicinās izaugsmi. Pieņemot vilinošu sadarbības piedāvājumu, būsi ieguvējs. Lielas naudas summas tiks ieguldītas tehnikas iegādei, kas būs nepieciešama kvalitatīvāku darbu veikšanai.

Lauva

Sajūta, ka esi šķietami strupceļa situācijā ar kādu iestrēgušu darījumu, pavisam drīz izgaisīs kā nebijusi. Iepazīsi jaunus cilvēkus, kas veicinās uzņēmuma attīstību. Lieli tēriņi var gadīties tādēļ, ka ļoti vēlēsies iepriecināt kādu tuvu cilvēku. Dāvā no sirds, nedomājot par to, cik tas maksā.

Jaunava

Veiksme būs klātesoša tiem, kuri savā profesionālajā jomā ir izvēlējušies darboties bērnu interesēs, radot viņiem svētkus, ballītes un priecīgas emocijas. Prieks, kas rodas veicot labos darbus, piepildīs tevi ar laimes izjūtu. Veiksmīgs būs finansiālais ieguldījums sava talanta attīstīšanai.

Svari

Jābūt gatavam pārmaiņām profesionālajā darbībā. Vai tās būs labas vai ne tik labas, tas būs atkarīgs no tā, kā uz to spēsi paraudzīties. Izvirzītie nākotnes mērķi mudinās drosmīgi doties ceļā uz tiem. Ieguvums no kādas pārdotās mantas var nebūt tik liels, kā esi gaidījis. Pieņemsi nozīmīgu lēmumu saistībā ar esošajām attiecībām.

Skorpions

Prieks par jau paveikto mudinās radīt jaunus projektus un saņemties spert plašāku soli savā nākotnes profesionālajā darbībā. Tiks piedāvāta labu pelņu nesoša sadarbība. Taču apzinies savu vērtību un nosaki atalgojumu pats. Pārsteigumu saņemsi no kāda slepena pielūdzēja, kas tā arī paliks noslēpumā vīts.

Strēlnieks

Veiksmīgi noritēs pāreja uz jaunu statusu darba vietā. Riskējot, tu iegūsi daudz vairāk nekā tev šķiet. Ilgstošākās darba attiecībās esot, saskatīsi motivāciju kāpt vēl augstāku kalnu virsotnēs. Naudas apjoms šonedēļ būs atkarīgs no tā, cik resursu esi gatavs ieguldīt, tik attiecīgi arī saņemsi pretī.

Mežāzis

Negaidīti pārsteidzošs būs piedāvājums, kas saistīts ar tavām nesen iegūtajām prasmēm. Tas sniegs labas iespējas profesionālajā izaugsmē tuvākajā nākotnē. Būsi gandarīts par paveikto. Pievērsīsi lielāku uzmanību tam, kur tiek tērēta tava nauda. Izdomā labi, vai ieguldījums dāvanās citiem, izklaides pasākumos un koncertu biļetēs, ir ieguldījumu vērts.

Ūdensvīrs

Nāksies mainīt ierastos plānus savu kolēģu vai darbinieku dēļ. Mainīt darba struktūru, stilu nebūs viegli, taču nākotnē tas būs vērtīgs ieguvums. Saglabā vēsu prātu un līdzsvaru savās emocijās. Pabūšana kopā ar savu dzīvesbiedru ārpus mājas ļaus paraudzīties uz savstarpējām attiecībām no cita skatu punkta.

Zivis

Izaugsmes iespējas saskatīsi kādā citā, taču ļoti līdzīgā nozarē. Iedvesmu un atbalstu gūsi no sava mīļotā cilvēka. Transformācija iekšējās izjūtās ļaus nonākt tev visatbilstošākajā vietā. Nauda nāks pie tevis viegli. Kāds ciemiņš no ārzemēm raisīs ļoti pacilājošas izjūtas un dvēseliski tuvu attiecību sākumu pavedienus.

Lasiet arī: Meklē dalībniekus un saimniecību šova Lauku sēta jaunajai sezonai

Lasiet arī: VIDEO | Iespēja kļūt par zemes pleķīša īpašnieku Baltijas jūrā – izsolē tirgo salu

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube