Foto: Pixabay

Veiksmes un laimes planēta Jupiters šķērsos Dvīņu zvaigznāju no šā gada 27. maija līdz 2025. gada 10. jūnijam. Astroloģe un taroloģe Jūlija Ļifanova atklāj, kāpēc šāda kombinācija ir labākā Visuma dāvana cilvēkiem.

Astroloģijā Jupiters spēlē vienu no nozīmīgākajām lomām – Ķīnā visa prognožu sistēma ir veidota, balstoties uz šīs planētas 12 gadu ciklu, bet Rietumu astroloģijā Jupiters nosaka cilvēka veiksmi. Tāpat Jupiteru var atsevišķi identificēt kā vīrieša (vīra, drauga, partnera vai mīļākā) apzīmētāju sievietes natālajā kartē, vēsta Wday.

Katru gadu Jupiters ieiet jaunā zīmē, sniedzot šī zvaigznāja pārstāvjiem veiksmi, labklājību un iespēju kāpt augšup. Jupiters sargā, saglabā, vada, dāvina “tāpat vien” – tā parādīšanās konkrētajā zodiaka zīmē sola Fortūnas klātbūtni šīs zīmes pārstāvjiem visa gada garumā.  Šā gada 27. maijā planēta ieiet Dvīņu zvaigznājā, kas pēdējo reizi notika 2012. gada 12. jūnijā. Tāpēc jāņem verā, ka būtiskais, kas ar jums noticis toreiz un visa 2012. gada garumā, visticamāk, atkārtosies.

Dvīņu zvaigznājs klasiski ir atbildīgs par ceļošanu, saziņu, pārdošanu, dokumentiem, kontaktiem, apmācībām un jaunu prasmju apgūšanu. Tāpat Dvīņi ir atbildīgi par tuviniekiem, kā arī nelieliem ceļojumiem un maršrutiem katra cilvēka dzīvē.

Tā kā Jupiters ir izplešanās planēta, tā burtiski izstieps un palielinās Dvīņu zvaigznāja nozīmi katra cilvēka dzīvē. Katram no mums dzīvē būs vairāk kontaktu, biežāk būs jāsazinās un jādodas ciemos pie radiem, jākārto dokumenti un ceļojumu biļetes. Turklāt jāņem vērā, ka bez Jupitera Dvīņos arī Plutons atrodas Ūdensvīrā, kas ietekmē komunikāciju, sakarus un kopumā palielina tikšanās, draudzēšanās un darba nozīmi cilvēku ikdienā.

“Ir pienācis laiks paplašināt savus sakarus un prasmes, mācīties, reģistrēties iepazīšanās portālos un tematiskos interešu klubos. Jupiters it kā ziņo – beidz gaidīt, kad ar tevi kaut kas notiks! Interesējies par dzīvi, iepazīsti to no jaunām pusēm!” norāda astroloģe.

Sakari, komunikācija, jaunu prasmju rašanās, jauni draugi un uzņēmīgi vīrieši – tas viss ir aktuāli Jupitera tranzītam cauri Dvīņiem. Tas notiek reizi 12 gados, kad pats Visums saved kopā ar īstajiem cilvēkiem īstajā laikā. Ir vērts reģistrēties kursos vai doties uz ballīti ar draugiem, un visa jūsu dzīve burtiski griezīsies lielā ātrumā, sola astroloģijas eksperte.

Jupiters Dvīņos veicinās iepazīšanos, romantiskas tikšanās, jo šajā pašā laikā Dvīņu zīmē ieies arī Venera. Tas nozīmē, ka visu 2024. gada jūniju iespējamas nejaušas un liktenīgas tikšanās. Tiem, kas vēlas karjeras izaugsmi, vajadzētu pievērst uzmanību sievietēm aktuāliem projektiem vai tiešsaistes tirdzniecības platformām. Šajās jomās iespējama liela peļņa, kā arī svarīga personīgo sakaru gūšana.

Jupiters Dvīņos Taro sistēmā atbilst desmit zobenu kārtij, kas simbolizē cikla beigas. Kaut kas ir pārstājis darboties, iespējama situācija, kas burtiski “nogalina”, taču gaisma tuneļa galā jau ir redzama. Atcerieties, ka viss skaistais rodas tad, kad atvēlat tam vietu savā dzīvē, teic taroloģe Ļifanova,

Ja jūs sapņojat par jaunu darbu, tad, saskaņā ar Jupiteru Dvīņos, jums būs jāatstāj darbavieta, kas izsūc jūsu spēkus. Tas pats attiecas uz attiecībām: Jupiters nesīs jaunu cilvēku, taču jums jādodas pasaulē viegli un atvērti visam jaunajam. Ja jūsu dzīvē ir attiecību saites, kas jūs nomāc, jums izdosies tās saraut, sola astroloģe.

Lasiet arī: Sociālajos tīklos vajātā ukraiņu kosmetoloģe vērsusies VDD

Lasiet arī: VIDEO | Iespēja kļūt par zemes pleķīša īpašnieku Baltijas jūrā – izsolē tirgo salu

youtube icon
Abonēt youtube