Foto: Pixabay/Ralf1403

Komponists Raimonds Pauls turpina uzstāties, bet pēdējā laikā ir mainījies – viņš vairs nenēsā savas elegantās brilles, kas bija neiztrūkstoša Maestro tēla sastāvdaļa, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

“Brillēm nav nekādas saistības ar stilu. Ar acīm nedrīkst jokot! Vienkārši man šogad bija acu operācija, pēc kuras ārsts ieteica vairs nenēsāt brilles, jo tās tikai traucējot. No vienas puses, es redzu normāli. Bet ja ir jāraksta vai kaut kas jādara ar notīm, diemžēl ir problēmas. Kad piesēžos pie instumenta, man kļūst diezgan jocīgi. Esmu visus šos gadus nostrādājis, bet laikam redzes problēmu dēļ tā lieta būs jāpārtrauc. Redzes dēļ es kategoriski šobrīd vairs nebraucu ar mašīnu,” izdevumam norāda komponists.

“Jāatzīst, ka man šobrīd ir bišķiņ jocīga sajūta, jo nupat aizgāja mūsu populārā aktrise Baiba Indriksone. Tā ir mūsu paaudze, kas aiziet. Bet gadi nāk, un tur neko nevar darīt. Katrs dzīvo, kā māk. Paldies Dievam, es joprojām kustos un kaut ko saprotu,” žurnālam norāda Maestro.

Jau vēstīts, ka nesen sabiedrībā uzjundīja bažas par iemīļotā komponista Raimonda Paula veselību un pašsajūtu pēc tam, kad kļuva zināms, ka Maestro kādu laiku nācies pavadīt slimnīcā, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Maestro izdevumam apstiprinājis, ka tiešām bijis slimnīcā, mierinot, ka nekā dzīvībai bīstama neesot.

Komponists atklājis, ka uz slimnīcu bija devies, lai veiktu nelielu ķirurģisku manipulāciju. “Tīrīja aci. Tā bija katarakta, ko vajadzēja noņemt. Nu jau viss ir beidzies,” stāsta Maestro un viņa balss ir ierasti moža.

Pēc Maestro teiktā, “jau viss aiz muguras”, lai gan sākumā pēc ķirurģiskās manipulācijas arī pats esot bijis bažīgs, kā acs jutīsies un izskatīties.

Lasiet arī:  Velsas princese Katrīna, Mišela Obama un citi pasaulslaveni bitenieki – pasaulē atzīmē Bišu dienu

Saistītās tēmas: kataraktaKomponistsRaimonds Paulsredzeveselība

youtube icon
Abonēt youtube