Foto: Ekrānšāviņš

Gatavojoties šī gada 1. jūnijā gaidāmajam “3. Lielais koncerts”, LMT ar mākslīgā intelekta palīdzību aicina koncerta apmeklētājus pievienoties grupai “Instrumenti” un mūziķim Gustavo uz koncerta galvenās skatuves Mežaparka Lielajā estrādē.  Kā zināms, Gustavo līdz ar dziedātājiem Normundu Rutuli un Patrishu šobrīd tiek plaši apspriests saistībā ar jauno dziesmu “Nepārmet man 3000”, kurā izmantots Maestro Raimonda Paula 1969. gada skaņdarbs.

Producenta un izpildītāja Gustavo jaunā dziesma un mūzikas video “Nepārmet man 3000” ar Patrishas un Normunda Rutuļa piedalīšanos sadusmojusi mūziķi Ainaru Mielavu, kurš Rutuli un Patrishu nodēvējis par tērētām marionetēm, bet Gustavo – par bīstamu narcisu. “Šis jau ir reāls radošās mazspējas p..djec! Gustavs Butelis ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patrīcija Cuprijanoviča (Patriša) tērētas marionetes. Jums visiem pat kājas noskalot Raimondam būtu jāaizliedz ar likumu!” vietnē X (Iepriekš “Twitter” savas domas paudis Mielavs.

Savu viedokli paudusi arī Maestro mazmeita Annamarija Paula, kura vietnē “Facebook” norādījusi, ka mēģinājusi noturēties un neko nerakstīt, bet vairs nevar klusēt. Viņa Gustavo pārmet uzdrīkstēšanos zagt dziesmu no vistalantīgākā cilvēka Latvijā, kurš savā dzīvē ir sasniedzis tik daudz, cik Gutavo nevar pat iedomāties. Viņa aicina Gustavo nokāpt no paštaisītā troņa un parādīt cieņu cilvēkam, kurš ir to pelnījis, kā arī neaiztikt Raimonda Paula klasiku bez atļaujas.

Kā informē LMT, par tradīciju kļuvušā “3. Lielais koncerts” apmeklētāji ir aicināti iesaistīties nebijušā mākslīgā intelekta radītā aktivitātē “Dziedam kopā!” – uzņemt savus foto īpaši izveidotā stacijā, kur tie ar mākslīgā intelekta palīdzību tiks iekustināti. No statiskiem fotoattēliem tiks izveidoti video faili, kas automātiski nosūtīsies katram koncerta apmeklētājam uz lietotnē ievadīto e-pasta adresi. Visi no koncerta apmeklētāju fotogrāfijām izveidotie video tiks iesaistīti “Instrumentu” un Gustavo izpildītās dziesmas “Nāc dejot!” priekšnesumā kā video projekcijas.

“Šī būs pirmā reize, kad kopā ar mums dziedās gan visa Mežaparka Lielā estrāde, gan virtuāls fanu koris. Lai tas izdotos, aicinu visus koncerta apmeklētājus ļauties mākslīgā intelekta piedzīvojumam un kāpt uz koncerta galvenās skatuves ar tehnoloģiju inovāciju palīdzību,” aicina Gustavo.

Šī gada 1.jūnijā Mežaparka Lielajā estrādē norisināsies jau par tradīciju kļuvušais “3. Lielais koncerts”, kad uz vienas skatuves kāps Latvijas populārās mūzikas zvaigznes kopā ar klasiskās mūzikas profesionāļiem, kas kopā radīs nebijušu skanējumu un grandiozu sadziedāšanās pasākumu, informē pasākuma rīkotāji.

Koncertā piedalīsies: Shipsea, “Pērkons”, “Liepājas brāļi”; “Bermudu divstūris”, Olga Rajecka, “Dzelzs vilks”, “Dagamba”, Wiesulis, “Bet bet”, Ieva Akuratere, Ansis, Zigfrīds Muktupāvels, Dināra Rudāne, Normunds Rutulis, Patrisha, Ozols, Gustavo, Aija Andrejeva, “Sudden Lights”, Lauris Reiniks, PND, Vestards Šimkus u. c. kopā ar kamerorķestri “Sinfonietta Rīga”, kori “Maska” un Latvijas Radio bigbendu, un citi Latvijā iemīļoti mākslinieki.

Lasiet arī: Uzkāpt un palikt tur uz visiem laikiem: rekordi un nāves Everestā  

youtube icon
Abonēt youtube