Publicitātes foto

Septembrī pie televīzijas skatītājiem ar jauniem pārsteigumiem, skaudriem dzīvesstāstiem un cerībām par labāku nākotni nonāks sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz…” jaunā sezona. Raidījums iemantojis ne tikai plašu fanu loku un rezonansi sabiedrībā, bet arī sniedzis praktisku atbalstu desmitiem grūtībās nonākušu sieviešu no visas Latvijas.

Piektdien, 31. maijā, ar vērienu tika atklāta sestās sezonas filmēšana, pulcējot ne tikai jaunās dalībnieces, bet arī īpašus viesus, informē raidījuma veidotāji.

Pasākumu atklāja Latvijas Rokmūzikas Asociācijas dibinātājs un sociālā projekta ‘’Caur ērkšķiem uz…’’ ilggadējais vadītājs Jānis Bukums. Kaut ārēji skarba, bet harizmātiska personība ar stingru nostāju pret dzīvi un lietām, viņš veltīja iedvesmas un motivācijas pilnus vārdus jaunās sezonas dalībniecēm: “Vienmēr esmu bijis piekritējs idejai, ka tie, kuri grib, tie meklē un atrod veidus, cilvēkus un līdzekļus, lai īstenotu vai sasniegtu savu sapni. Bet tie, kuri nevēlas, meklē iemeslus un atrunas, lai varētu padoties un neturpināt iesākto ceļu,” uzsvēra Jānis Bukums.

Ar muzikālu priekšnesumu uzstājās arī iepriekšējās sezonas uzvarētāja Madara Timošilova un dziedātāja Diona Liepiņa ar dziesmu “Grēksūdze”.

Tāpat dalībnieces tika iepazīstinātas ar dažādiem šīs sezonas jaunumiem – iekrājot piešķirtos līdzekļus ikdienas tēriņiem, dāmām būs iespēja atbalstīt kādu no Ziedot.lv projektiem, tiks ieviests jauns sarunu formāts “Aci pret aci”, kurā dalībnieces mentora pārraudzībā izrunās pastāvošās konfliktsituācijas un domstarpības, kā arī projektam pievienosies jauna vadītāja.

“Esam patiesi priecīgi, ka projektam turpina pieteikties drosmīgas sievietes, kuru stāsti neapšaubāmi aizkustinās ikvienu. Šī sezona skatītājiem ir sarūpējusi arī vairākus pārsteigumus – viens no tiem ir izmaiņas vadītāju sastāvā, kā arī iespēja dalībniecēm projekta laikā uzkrātos līdzekļus ziedot labdarībai. Ceļā, tiesa, viņas sagaida dažādi izaicinājumi, kas liks pārskatīt prioritātes, tāpēc ar interesi sekosim, kā viņām izdosies iecerētais. Tāpat negaidīts pavērsiens gaidāms arī “ērkšķu” apciemoto vietu kontekstā – kāds, to atklāsim sērijās! Visam pāri ir jaunas, cerībām pilnas, dzīves nelutinātas un ārkārtīgi stipras sievietes, kuras ir gatavas ņemt likteni savās rokās un atklāt savu stāstu visai Latvijai. Vairāk kā jebkad viņām būs nepieciešams nevis tik viegli paužamais nopēlums un šaubas, bet atbalsts un spēka vārdi – arī tad, ja tie izskan tikai avansā,” atklāj “Caur ērkšķiem uz…” producente Aija Strazdiņa-Ratinska.

Pasākuma noslēgumā dalībnieces priecēja arī iluzionists Dante Pecoli. Iedvesmojoties no redzētā un dzirdētā, kā arī domājot par gaišāku nākotni un visu, ko vēlas mainīt savā dzīvē, dāmas tika aicinātas uzrakstīt sev vēstules, manifestējot ceļu uz jaunu sākumu.

Lasiet arī: Vidējā darba alga Latvijā pārsniegusi 1600 eiro mēnesī

Lasiet arī: VIDEO | No pirāta pleca līdz sarkanajam paklājam: papagaiļi, kas ieguvuši pasaules slavu  

youtube icon
Abonēt youtube