Foto: Pexels/Ferdinand Studio

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 7. līd 13. jūnijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Daudz enerģijas nāksies ieguldīt darbos, kas saistīti ar dzīvesvietas labiekārtošanu, interjeru un apkārtni. Arī veiksme atradīs ceļu pie tiem, kuriem nodarbošanās ir saistīta ar dizainu vai nekustamo īpašumu. Attiecībās aktivitātes kopā, kāds neliels brauciens, ceļojums ļaus piedzīvot īpašus kopā būšanas brīžus.

Vērsis

Ieguldītās finanses savas uzņēmējdarbības attīstībā sniegs vērā ņemamus ieguvumus, taču nedaudz nāksies pagaidīt. Saviesīgi pasākumi patērēs tavus resursus, tāpēc izvērtē labi, kur ir vērts maksāt, kur pietaupīt. Radušās sadzīviskās situācijas krietni vien pārbaudīs to, cik stipras pašā saknē ir esošās attiecības.

Dvīņi

Panākumi profesionālajā jomā būs atkarīgi no tevis paša iniciatīvas, prāta aktivitātes un arī tava paziņu loka. Lielāka peļņa tiks gūta, ja stāsies pretī savām bailēm un ļausi vismaz vienam no saviem talantiem pārvērsties par ienākumu avotu. Attiecībās būs jāpieņem nozīmīgs lēmums par to, kur virzīties tālāk.

Vēzis

Pavisam skaidri tiks saskatīts virziens, kurā doties uz priekšu un augšup savā profesionālajā darbībā. Savu talantu parādīšana plašākā mērogā pavērs brīnišķīgas iespējas nākotnē, iespējams, pat ārpus valsts robežām. Ieguldījums savā izglītībā sniegs labu rezultātu, bet ne uzreiz. Tiks saņemta vērtīga dāvana no kāda tuva  un tev nozīmīga cilvēka.

Lauva

Plānotais izklaides brauciens kopā ar darba kolēģiem neformālā gaisotnē būs ļoti interesants. Grandiozi plāni, kas saistīti ar koncepta maiņu darbības virzienā virmos gaisā. Rīkojies, kamēr ideja ir svaiga. Labs, negaidīts darījums pavērs plašākas peļņas iespējas. Pienācis laiks mainīt savu pakalpojumu cenrādi.

Jaunava

Iesaistīšanās radošos projektos būs pareizā izvēle šobrīd, ar mērķi mazināt ikdienas rutīnu pamatdarbā. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem arī tad, ja mazas un nesaprotamas nianses tev vēl nav līdz galam skaidras. Jāizvairās no lielākiem tēriņiem, kas saistīti ar ieguldījumiem kādā no pārvietošanās līdzekļiem. Pārskati savus izdevumus!

Svari

Lieliskas idejas nāks prātā par gaidāmo pasākumu. Atbalsts no tavas darba komandas puses būs ļoti vērtīgs virzītājspēks ceļā uz panākumiem. Nelielas pārmaiņas esošajā uzņēmējdarbībā būs vērtīgas. Kāds labs pirkums radīs gandarījuma sajūtu par ieguldītajiem resursiem. Attiecības vienos darbi.

Skorpions

Priecīgas vēstis tiks saņemtas saistībā ar to, ka tiks dota zaļā gaisma kādam tavam projektam.  Pateicoties tavam plašajam zināšanu klāstam, profesionālajā darbībā ir gaidāma augšupeja. Attiecībās rūpīgi izanalizējot esošo situāciju, nonāksi pie ļoti vērtīgām atziņām, kas var izmainīt tavus līdzšinējos plānos.

Strēlnieks

Lielāks kļūs veicamo darbu un pienākumu apjoms, taču tiksi ar visu galā. Ņem vērā to, ka, jo vairāk tev ir ko darīt, jo vairāk vari paveikt! Lielāki tēriņi būs saistīti ar kādu pavisam neplānotu braucienu. Nepamanot kādu niansi esošajā kārtībā un noteikumos, vari saņemt nelielu naudas sodu. Papildus nauda ir gaidāma no kādas senas sadarbības.

Mežāzis

Gandarījumu nesošs būs laiks profesionālajā darbībā. Tiks saņemtas dāvanas par paveikto, kas būs kā patīkams pārsteigums no darba devēja puses. Taču, ja darba devējs esi pats sev, tad droši palutini sevi ar kādu labu, vērtīgu pirkumu. Pienācis laiks sevi apbalvot!

Ūdensvīrs

Ieplānotais brauciens biznesa darīšanās būs veiksmīgs un daudzsološs nākotnē. Veiksmīga būs sadarbība ar ārvalstu darījumu partneriem. Iepazīsties rūpīgi ar visām niansēm dokumentos, pirms tos paraksti. Ieguldījums ceļojumā vai kvalitatīvā atvaļinājuma pavadīšanā būs gandarījumu nesošs.

Zivis

Labs darba piedāvājums ļaus nedaudz augstāk pakāpties pa karjeras kāpnēm. Peļņa tiks gūta no iesaistīšanās kādā projektā, kas nav saistīts ar tavu darbu, bet gan ar hobiju. Apzinoties visas no tā izrietošās sekas, tomēr tiks sperts nopietns solis esošajās attiecībās. Vieglums sirdī un miers prātā būs tava skaistākā rota ceļā uz jauniem romantiskiem piedzīvojumiem. Vai esi tiem gatavs?

Lasiet arī: Karstasinīga, netradicionāla, dīvaina – kāda mamma esi tu

Lasiet arī:  No sešiem rītā līdz diviem dienā – Grevcova sākusi veikt sabiedriskos darbus

youtube icon
Abonēt youtube