Foto: Pexels/Liza Summe

Katru no cilvēkiem biedē un satrauc kaut kas cits, tomēr, pēc astrologu domām, ir raizes un satraukumi, kas jo īpaši raksturīgi katrai no zodiaka zīmēm, raksta Best Life.

Auns – zaudējums

Aunu lielākās bažas ir piedzīvot zaudējumu. Auns ir zodiaka zīme – karotājs, tāpēc doma par zaudējumu cīņā vai, vēl ļaunāk, izstāšanos no spēles, viņus ļoti satrauc.

Vērsis – finansiālā nedrošība

Vērši ir ļoti atbildīgi un augstāk par visu vērtē stabilitāti un drošību. Finansiālā nedrošība neapšaubāmi ir viņu lielākās bailes. Kā skaidro astroloģe Alise Smita, Vēršu cilvēkiem ir jāzina, ka viņu krājkontā ir pietiekami daudz naudas un viss nepieciešamais. Vērsis ienīst pārmaiņas un slikti panes nenoteiktību.

Dvīņi – garlaicība

Pateicoties viņu asprātībai un spējai ātri pāriet no viena sarunas temata uz citu, Dvīņiem pastāvīgi nepieciešama garīga stimulācija. Viņi baidās piedzīvot dienu, kurā viss atkārtojas un ir paredzams.

Vēzis – mīļotā cilvēka zaudējums

Vēzis pēc būtības ir ģimenisks un gādīgs, tāpēc viņš nevar neuztraukties par mīļotā cilvēka zaudējumu. Pēc astrologu domām, Vēži uztraucas, ka citi grūtos brīžos viņiem nebūs blakus.

Lauva – apmulsums

Lauvām patīk izrādīties un būt uzmanības centrā, tomēr viņi nevēlas nonākt muļķa lomā. Tāpēc Lauvas bieži uztraucas, ka var nonākt neveiklā situācijā draugu, kolēģu vai partneru priekšā. Šīm uguns zīmēm ir liels ego, un tās vēlas būt redzamas, bet tikai vislabākajā gaismā.

Jaunava – nekārtības

Jaunavas dzīvo pēc noteiktas kārtības. Organizētības trūkums, kavēta rēķinu apmaksa vai laika trūkums sakārtot lietas pirms viesu ierašanās – tas viss Jaunavām ir neticami biedējoši, norāda astrologi.

Svari – vientulība

Svari baidās palikt vieni, tāpēc viņiem ir tādu cilvēku reputācija, kas ļoti cenšas izpatikt citiem. Tāpat Svarus īpaši satrauc tas, ka viņi varētu neatrast savu otro pusīti.

Skorpions – nodevība

Skorpioni mēdz būt noslēgti, līdz viņi kādu patiešām iepazīst. Un, ja jūs esat viens no dažiem laimīgajiem, kurus viņi ir ielaiduši savā dzīvē, neuztveriet to kā pašsaprotamu. Šīs emocionālās un sarežģītās ūdens zīmes ļoti uztrauc, ka jebkurā brīdī kaut kas var noiet greizi vai ka tuvākie viņus nodos.

Strēlnieks – bailes būt sasaistītam

Strēlnieks dzīvo, lai pētītu. Viņiem patīk ceļot un   eksperimentēt ar kaut ko interesantu, piemēram, jaunu matu krāsu vai jaunu hobiju – vienkārši tāpēc, ka viņi to vēlas. Tāpēc katru reizi, kad šķiet, ka kaut kas viņus sasaista vai kavē, viņi kļūst nervozi. Citiem vārdiem sakot, viņi baidās no saistībām.

Mežāzis – neveiksmes

Mežāži ir mērķtiecīgi un vienmēr tiecas pēc panākumiem, vai tas būtu karjerā vai personīgajā dzīvē. Tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka čaklākā zodiaka zīme uztraucas par to, kā pievilt sevi un apkārtējos. Viņi ir Zodiaka līderi, un doma, ka viņiem kaut kas varētu neizdoties, rada šausmīgas bailes.

Ūdensvīrs – autoritātes trūkums

Ūdensvīram patīk būt vadībā. Viņiem jābūt iespējai pašiem pieņemt lēmumus un kontrolēt savu likteni. Autentiskums, rīcības brīvība, individualitāte – visas šīs vērtības ir ārkārtīgi svarīgas un nepieciešamas veiksmīgai Ūdensvīra dzīvei. Viņu neatkarība un unikālais pasaules uzskats rada bailes nebūt par autoritāti.

Zivis – tikt ievainotiem

Jūtīgās Zivis tiecas būt citu cilvēku tuvumā. Bet viņi uztraucas, ka varētu tikt ievainoti. Šīs zīmes pārstāvji “bieži jūtas kā mazas zivis lielā dīķī, kas piepildīts ar daudz lielākiem, baisākiem radījumiem.”

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 7.-13. jūnijs

Lasiet arī:  No sešiem rītā līdz diviem dienā – Grevcova sākusi veikt sabiedriskos darbus

youtube icon
Abonēt youtube