Foto: Pexels/Thaís Sarmento

Āfrikas horoskops tiek uzskatīts par vienu no senākajiem un precīzākajiem mūsdienu cilvēces vēsturē. Ciltis, kas apdzīvoja šo kontinentu, bija vienas no pirmajām, kas vērsās pēc palīdzības pie zvaigznājiem un meklēja tajos atbildes uz dažādiem jautājumiem. Rezultātā Āfrikas iedzīvotāji sastādīja unikālu sistēmu, kas sastāvēja no divpadsmit zodiaka zīmēm, vēsta Wday.

Sev atbilstošo zīmi nosaka pēc dzimšanas datuma:

Baobabs (4. janvāris – 3. februāris)

Kalendārā gada pirmajā mēnesī piedzimst godīgi, spēcīgi, mērķtiecīgi, saprātīgi, pārliecināti par sevi un savām īpašajām cilvēki. Visām šīm īpašībām ir īpaši liela nozīme karjeras veidošanā, tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvji veiksmīgi iekaro profesionālās virsotnes, meistarīgi risina lietišķas sarunas un dzīvo pārticībā.

Dzintara bagātība (4. februāris – 5. marts)

Šī zodiaka zīme personificē augstus morāles principus ar nelielu sacelšanās un uzņēmības pieskārienu. Cilvēki, kas dzimuši pavasara priekšvakarā, skaidri nošķir labo un ļauno, pieņem svarīgus lēmumus ar apdomu, pārdomā iespējamos notikumu attīstības variantus. Bet dažreiz viņi var uzliesmot un pakļauties materiālās bagātības kārdinājumam.

Ģimene (6. marts – 4. aprīlis)

Zodiaka zīmes nosaukums runā pats par sevi. Šajā laika periodā dzimst altruistiskas, atsaucīgas, draudzīgas un dāsnas personības. Viņi par savu misiju uzskata rūpes par ģimeni un draugiem, vēlas padarīt savu dzīvi drošāku un ērtāku. Var un vajag veidot spēcīgas veselīgas attiecības un dibināt ģimeni ar šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem.

Ikdienas mīlestība (5. aprīlis – 4. maijs)

Zodiaka zīme ar tik romantisku nosaukumu personificē gudrību, jutīgumu un harmoniju ar savu iekšējo es. Ar šādiem cilvēkiem draudzēties ir īpaši patīkami, jo viņi spēj sniegt noderīgus padomus un atbalstīt draugu ar kādu smieklīgu joku. Tiesa, dažkārt atsaucība šīs zīmes pārstāvjus ieved slazdā: viņiem var būt grūti cilvēkam atteikt, pat ja lūgums pārkāpj personīgās robežas.

Tirgus (5. maijs – 4. jūnijs)

Pēdējā pavasara mēnesī dzimst kontrastējošas personības. Viņi piekopj mierīgu dzīvesveidu, taču laiku pa laikam padodas impulsivitātei un pieņem nepārdomātus lēmumus, kas var novest pie konfliktiem un citām problēmām. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir svarīgi ieklausīties saprātā un nepadoties emocijām, īpaši negatīvām – nepamatotām bailēm un satraukumam.

Sencis (5. jūnijs – 4. jūlijs)

“Senči” ir spēcīgas, burvīgas, harizmātiskas un gudras personības. Viņi zina, kā manipulēt ar cilvēkiem, tostarp ar mīļajiem, un sasniegt to, ko vēlas. Ja ticat Āfrikas astroloģijas baušļiem, šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vajadzētu ieklausīties citos, atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem un veidot godīgas attiecības, kas ir izdevīgas abām pusēm. Šajā gadījumā viņus gaida atzinība un cieņa.

Tiesnesis (5. jūlijs – 4. augusts)

“Tiesnešiem” ir jāspēlē nopietna sociālā loma. Viņi ir apveltīti ar gudrību, harizmu, mērķtiecību, gribasspēku, tīru sirdsapziņu un pienākuma apziņu, tāpēc apkārtējie uzklausa viņu padomus un norādījumus liktenīgu lēmumu pieņemšanas brīdī. Par šo cilvēku vājo pusi uzskata egoismu un tieksmi pēc vientulības, kas viņus var izolēt no pasaules.

Kolas rieksts (5. augusts – 3. septembris)

Laime, optimisms, kaisle, enerģija un dzīves slāpes – tā var raksturot cilvēkus, kuru dzimšanas datums iekrīt noteiktajā laika periodā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem patīk izklaidēties un piedzīvot spilgtas emocijas, taču dažkārt viņus šis process aizrauj, kā rezultātā tiek pārkāptas atļautā robežas. Lai izvairītos no nepatikšanām, viņiem ir svarīgi iemācīties kontrolēt sevi.

Ceļotājs (4. septembris – 3. oktobris)

Viss pelēkais un pazīstamais biedē aktīvos un zinātkāros “ceļotājus”. Viņiem ir svarīgi sekot saviem lolotajiem sapņiem, iesaistīties liela mēroga pasākumos un uzlādēt savu iekšējo “akumulatoru”. Taču, dzenoties pēc spilgtām sajūtām, ir viegli ļauties kārdinājumam un kļūt par apstākļu ķīlniekiem, tāpēc šādiem cilvēkiem ir jāprot sevi piezemēt un ieklausīties apkārtējos.

Attālums (4. oktobris – 3. novembris)

Šī zodiaka zīme personificē sapņošanu un neizlēmību. Sarežģītas situācijas ir neatņemama mūsu dzīves sastāvdaļa, un pastāvīgi izvairīties no tām vai atlikt problēmu risināšanu uz vēlāku laiku nav laba ideja. Daudz labāk ir izvirzīt sev reālus mērķus, nebāzt galvu smiltīs un trenēt neatlaidību. Ceļš uz panākumiem, laimi un labklājību ne vienmēr ir viegls.

Pasaules bērns (4. novembris – 3. decembris)

“Pasaules bērni” izceļas ar naivumu, sirsnību un spontanitāti. Ziemas priekšvakarā dzimušie viegli pieķeras citiem, mīl komunicēt un veidot attiecības, kā arī prot ar jebkuru atrast kopīgu valodu un atrisināt vissarežģītākās konfliktsituācijas. Ar šādām personībām vienmēr ir jautri, ērti un interesanti, tāpēc draudzēties ar viņiem ir prieks.

Ražas novākšana un klēts (4. decembris – 3. janvāris)

Kalendārā gada beigās dzimst unikālas personības. Viņu enerģija un iniciatīva piesaista veiksmi, kas viņus pavada jebkurā biznesā vai centienos. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji gūst lielus panākumus un dzīvo pārpilnībā, taču dažkārt tomēr pakļaujas šaubām, kas viņus pārņem. Apkārtējos cilvēkus pievelk šādas personas, jo tām nepiemīt augstsirdība.

Lasiet arī: VIDEO | Labvēlīgais tips laiž klajā singlu Šanhajā jau vakars

Lasiet arī:  Vecāku alkatība un 72 stundu maiņu darbs – mazo aktieru piedzīvotais, filmējoties seriālos

Saistītās tēmas: Āfrikas horoskopsdažādi horoskopi

youtube icon
Abonēt youtube