Foto: Pexels/Irina Demyanovskikh

Kamēr Melnais Mēness jeb Selēna gatavojas ienākt Svaru zīmē, Baltais Mēness neguļ un gatavo mums Augstāko spēku atbalstu. Astroloģe un taroloģe Jūlija Ļifanova stāsta, ko gaidīt visām zodiaka zīmēm laikā no šā gada 14. jūnija līdz 2025. gada 11. janvārim, vēsta Wday.

Pasaulē viss ir duāls, tāpēc, pat neskatoties uz grūto gaidāmo Melnā Mēness tranzītu caur Svaru zīmi, mūs sagaida skaista dāvana no Visuma Baltā Mēness pārejas uz Dvīņiem formā. Tas nozīmē, ka augstākie spēki mūs neatstās bez atbalsta, un interesanti, ka, tāpat kā Melnais Mēness, arī Baltais Mēness atradīsies gaisa zīmē, kas nozīmē, ka pat problēmas attiecībās tiks sūtītas mūsu izaugsmei un attīstībai.

Baltais mēness Dvīņu zīmē –  ceļošana un mācības

Baltais mēness jeb Selēna Dvīņos tradicionāli ietekmē tuvāko cilvēku loku, tāpēc, kamēr Melnais mēness “sagraus” mūsu attiecības, Selēna aizsargās  un nesīs dāvanas. Piemēram, jūs varat pēkšņi iegūt draugu vai sākt attīstīt prasmes, kas ļaus jums paaugstināt savu finansiālo stāvokli. Lieta tāda, ka Jupiters atradīsies Dvīņu zīmē kopā ar Selēnu, planētu, kas klasiski sniedz atvieglojumu un jēgpilnu palīdzību. No 14. jūnija tavā dzīvē var ienākt eņģeļu sūtīts cilvēks un viņa palīdzība būs fantastiska, skaidro astroloģe.

Jūs varat iepazīties ar kādu cilvēku tiešsaistē vai ceļojumā, un rezultātā, pateicoties viņam, iegūt jaunu darbu gada laikā. Vai varbūt, pateicoties impulsīvi apmaksātam fenšui kursam, jums būs papildu ienākumi, jauni draugi vai pat karjeras maiņa, norāda astroloģe, piebilstot, ka eņģeļi burtiski sūtīs zīmes, kam vajadzētu palīdzēt pārvarēt grūto 2024. gada otro pusi.

Eņģeļi runā ar mums caur sapņiem, zīmēm vai pēkšņām vajadzībām, kuras ir grūti loģiski izskaidrot. Tāpēc, ja no 2024. gada 14. jūnija līdz 2025. gada 11. janvārim jūs pēkšņi patiešām vēlaties iemācīties franču valodu, sēsties pie stūres vai doties uz kādu valsti – tie ir jūsu neredzamie palīgi, kas mēģina jums nosūtīt palīdzību un jaunas prasmes attīstībai.

Būtība ir tāda, ka Dvīņu zīme astroloģijā ir atbildīga par radiniekiem, īsiem ceļojumiem un izglītību kursu, meistarklašu vai apmācību veidā. Tāpēc Baltais Mēness caur šīm jomām nesīs unikālus notikumus. Nenosodi sevi bargi par idejām, kas tev sāk ienākt prātā – tā tam ir jābūt. Atceries, ka Selēna ieslēdz savu ietekmi un centīsies tev dot kaut ko tādu, kas spēlēs gandrīz vai liktenīgu lomu tavā dzīvē, teic astroloģijas eksperte ĻIfanova.

Kad Baltā Mēness ietekme būs vispēcīgākā?

Vislielākā Selēnas palīdzība mūs sagaida 2024. gada decembrī – Pilnmēnesī Dvīņos 15. decembrī eņģeļi būs īpaši aktīvi, lai palīdzētu mums visiem. Daudziem piepildīsies vēlēšanās, kas dzima 6.–14. jūnijā, kad sākās Jaunā Mēness ietekme Dvīņos.

Dvīņiem šis, protams, ir vissvarīgākais notikums, kas var nest tikšanos ar otru pusīti, dzīvokļa iegādi, ķermeņa dziedināšanu vai ceļojumu uz ārzemēm. Citām zīmēm Pilnmēness 15. decembrī varētu nest svarīgu finansiālu lēmumu, kā arī kopā sanākšanu ar cilvēkiem, kuri var ietekmēt karmiski. Piemēram, tas varētu būt ceļojums vai apmācība, vai grūta perioda beigas attiecībās ar radiniekiem, skaidro astroloģe.

Lasiet arī: VIDEO | Talcinieks, tīrot Magones drēbju skapi, iebrauc ar roku kaķa mēslos

Lasiet arī:  Kļuvis zināms, kādu laiku sinoptiķi prognozē Jāņos

youtube icon
Abonēt youtube