Foto: Pexels/Lilen Diaz

Ir zodiaka zīmju pāri, kuru pārstāvji viens otru pievelk un valdzina, taču rezultātā tāpat nereti izšķiras. Spēcīgo kaislību rezultātā veidojas sarežģītas attiecības, kas parasti beidzas ar strīdiem un asarām, vēsta Wday.

Ūdensvīrs un Vēzis

Divi magnēti: Ūdensvīrs un Vēzis. Ūdensvīrs ar savu vēso un atturigo attieksmi padara Vēzi traku un galu galā nomāc. Abu attiecības izrādās toksiskas tieši atšķirīgās pieejas attiecībām un dzīvei dēļ. Ūdensvīri nekad nespēs iegūt brīvību no sava partnera un tajā pašā laikā viņi nekad nespēs Vēzim šajās attiecībās likt justies droši, apmierinot viņu dziļo vajadzību pēc mīlestības.

Vēzis un Svari

Koķetie un pievilcīgie Svari no pirmā acu uzmetiena savaldzina Vēzi, kuram pastāvīgi nepieciešams atbalsts. Abu attiecības ir romantiskas, aizraujošas un maģiskas, taču… tās nav ilgas! Patiesībā Vēzis un Svari sentimentālas attiecības piedzīvo atšķirīgi: Vēzis cenšas darīt visu iespējamo, lai izteiktu savas jūtas, bet bieži vien šķiet vēss, savukārt Svari vienmēr ir atvērti jaunām attiecībām. Šīs atšķirības neizbēgami rada spriedzi attiecībās.

Auns un Vērsis

Trešo vietu starp pāriem ar sliktāko saderību ieņem Auns un Vērsis. Auns ir neatkarīga zīme, pat mīlestībā, bet Vērsim ir iedzimta nepieciešamība pēc rūpēm un ģimenes. Abu zīmju elementi, Uguns un Zeme, nav savienojami. Bieži vien savienība rodas ļoti spēcīgas pievilkšanās dēļ, taču tas nereti beidzas slikti.

Zivis un Dvīņi

Zivis un Dvīņi ir neticami līdzīgi viens otram: viņi ir atturīgi un dzīvespriecīgi. Nav brīnums, ka viņi pievelk viens otru. Taču būt līdzīgam nenozīmē būt kopā. Patiesībā Zivis apslāpē Dvīņus, kuri sapņo par personīgo telpu. Sākums būs jautrs un kaisles piepildīts, bet vēlāk situācija pasliktināsies un viss beigsies ar šķiršanos.

Lauva un Skorpions

Lauvu vienmēr pievelk Skorpions, jo Skorpionu ietin noslēpumainības aura, turklāt tā ir nepielūdzama un drosmīga zīme. Lauva šajās attiecībās nejūtas pārliecināts, viņš visos veidos cenšas izprast un atšifrēt no emocionālā viedokļa nesaprotamo Skorpionu. Mīlestība šajā pārī pārvēršas nepārtrauktā cīņā. Abas zīmes kontrolēs attiecības, iesaistīsies konfliktā par visu, līdz izšķirsies.

Auns un Skorpions

Ugunīgi un kaislīgi, abu zīmju pārstāvji bieži vien seksuāli pievelk viens otru. Guļamistabā Aunam un Skorpionam ir lieliskas emocijas, bet ikdienā reālajā dzīvē ir nemitīgas nesaskaņas. Šī iemesla dēļ attiecības kļūst neveiksmīgas neatrisinātu problēmu dēļ.

Dvīņi un Jaunava

Šīs zodiaka zīmes pārvalda Merkurs, un no pirmā acu uzmetiena tās var šķist saderīgas, lai izveidotu pāri. Dvīņi un Jaunava ir asprātīgi un ļoti inteliģenti. Bet patiesībā Jaunavas zīme ļoti atšķiras no Dvīņu zīmes. Dvīņu daba ir ļoti nepastāvīga, kas galu galā nogurdina Jaunavu, kura visos iespējamos veidos neveiksmīgi mēģinās savaldīt savu partneri.

Lauva un Mežāzis

Lauva un Mežāzis šķiet ideāls pāris un tā nav nejaušība, ka viņi pievelk viens otru. Mežāzis jūtas droši ar lepno un stipro Lauvu, bet Lauvu Mežāzis ieintriģē. Pēc sākotnējā kaisles perioda Lauva kļūst nedrošs un cieš no Mežāža nemitīgās kritikas. Galu galā šāda veida alianses beidzas ar fiasko.

Strēlnieks un Mežāzis

Pretstati pievelkas: tas attiecas uz saikni starp Strēlnieku un Mežāzi. Pirmais ir atklāts un kaislīgs, otrs ir kautrīgāks un konservatīvāks. Rezultāts ir sprādzienbīstams, ar lielu seksuālo spriedzi, kas liek viņiem labāk iepazīt un izpētīt vienam otru. Tomēr, tiklīdz spēcīgās sākotnējās emocijas pāriet, Strēlnieka un Mežāža savienība neiztur rutīnas pārbaudi. Viņu intereses ir pārāk atšķirīgas un attiecības pamazām izzūd, liekot viņiem attālināties.

Lasiet arī:  Mūžībā devies pazīstamais horeogrāfs Vladimirs Ponomarjovs

 

youtube icon
Abonēt youtube