Inese Ērmane un Havjērs Fernandess. Foto: Ekrānšāviņš

Pēc spāniskās noskaņās ierakstītās Imanta Kalniņa dziesmas “Viņi dejoja vienu vasaru” uzvaras “Latvijas Sirdsdziesmas” finālā, dziedātāji Inese Ērmane un Havjērs Fernandess turpina vasaras un deju tēmu dziesmā “Vai būsim kopā vasarā”, kura tapusi sadarbībā ar pazīstamo mūzikas producentu Gintu Stankeviču.

Inese un Havjērs stāsta: “Dziesma ir par mīlestību- meitene aizbrauc ciemos pie puiša uz Madridi, ir svētki, brīnišķīgs laiks kopā, un gaisā virmo jautājums – vai būsim kopā vasarā. Ar jauno dziesmu vēlamies aizvest klausītāju pastaigā pa Madridi, sajust vasaru, Spāniju un dejot kopā ar mums.”

Inese un Havjērs ir zināmi kā solo dziedātāji – Inese koncertē, izpildot gan oriģināldziesmas, gan romantisko koncertprogrammu “No Paula līdz Piafai”, pašlaik strādā pie otrā studijas albuma. Havjērs ir latino mūzikas grupa “Los Nens” solists, zināms kā spožs skatuves mākslinieks, kurš ar savu sirsnību un vīrišķīgo vokālu spēj aizraut visdažādāko publiku. Abi solisti ir apvienojušies koncertprogrammā “Vīns. Vārdi. Mīlestība…”, kurā Spānijas kaisle satiekas ar Latvijas maigumu. Tas būs tilts starp kultūrām ar populārām latviešu, spāņu, angļu, franču, itāļu un portugāļu mīlas dziesmām.

Inesi un Havjēru varēsiet dzirdēt: 26. jūlijā Riebiņu pagasta svētkos Riebiņu parka estrādē, 27. jūlijā festivālā “Zelta šlāgeris 2024” Madonā, 3. augustā Alūksnes pilsētas svētkos, 8. septembrī Rankas muižā un 18. novembrī Zaļās muižas pilī Zaļeniekos.

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 5.– 11. jūlijs

Lasiet arī: FOTO | Ap 2300 baltu, sārtu un oranžu rožu Ķemeru vēsturiskajā parkā

Lasiet arī: Jūlija otrā nedēļa iesāksies ar sausāku un siltāku laiku

Lasiet arī:  Sācies aveņu laiks! Brīdina, ka veikalos ogu cenas var krasi atšķirties no audzētāju piedāvātās

Lasiet arī: Piecas bieži sastopamas kļūdas, kāpēc diēta nenes gaidīto rezultātu

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube