Foto: Pixabay/CHENA

“Attiecībās šomēnes tiks piedzīvota ne viena vien drāma. No klusējošas spītības līdz pat greizsirdības uzplūdiem – visa sajūtu gamma var tikt izspēlēta gluži kā uz teātra skatuves,” par astroloģisko prognozi attiecībās jūlijam stāsta astroloģe Inita Dilāne.

“Privātīpašnieciskuma tendences, īpaši no kungu puses, arī būs jūtamas. Pēc 20. jūlija kļūs vieglāk. Vīrieši būs komunikablāki, draudzīgāki. Dāmas, savukārt, izpaudīsies visā krāšņumā, gan vizuāli, piesaistot sev uzmanību, gan arī demonstratīvu simpātiju un mīlestības apliecinājuma formā. Taps skaidrs, ko katrs grib, runās par to un mēģinās virzīt enerģiju tā, lai no tā arī būtu kāds rezultāts, ne tikai kaislīgs baudījums,” teic astroloģe.

Pilnmēness laiks šajā mēnesī iezīmējas diezgan intensīvs. Īpaši dažas dienas pirms paša pilnmēness, 19., 20. jūlijā, būs jūtams tas, ka būs vēlme risināt to, ko pat tā īsti atrisināt nevar, izceļot atkal gaismā tās pašas senās, pretrunīgās tēmas, kas viena otru dzen izmisušās galējībās, piemēram, par rūpēm un vienaldzību, par jūtām un bezjūtīgumu, par saimnieciskumu un resursu izšķiešanu, starp sievieti/saimnieci/māti un ledus karalieni.

“Aktualizēsies jautājumi “kāpēc tu nevari kā viņš/viņa” vai “kāpēc atkal ir tā” vai “kad tu vienreiz/beidzot sāksi/izdarīsi’’ Un tas attiecas gan uz romantiskām attiecībām, gan uz jebkāda veida kontaktiem un komunikāciju ar cilvēkiem darbā, projektā, komandā, kolektīvā. Īpaši mēneša nogalē prāts būs tendēts uz analizēšanu un uzmanības pievēršanu visiem sīkumiem. Neiztikt bez kritikas, taču atceries to, ka veselīgās devās tā veicina izaugsmi,” teic Dilāne.

Lasiet arī: VIDEO | Inese Ērmane un Havjērs Fernandess iedzied jaunu dziesmu

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 5.– 11. jūlijs

Lasiet arī: FOTO | Ap 2300 baltu, sārtu un oranžu rožu Ķemeru vēsturiskajā parkā

Lasiet arī: Jūlija otrā nedēļa iesāksies ar sausāku un siltāku laiku

Lasiet arī: Piecas bieži sastopamas kļūdas, kāpēc diēta nenes gaidīto rezultātu

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube