Ainars Bumbieris. Publicitātes foto

Vasaras vidū, kad dziedātājs Ainars Bumbieris svin savu dzimšanas dienu, mākslinieks arī saviem klausītājiem pasniedz dāvanu – šogad jauno dziesmu „Cīrulītis”.

„Laikā, kad viss ir nopērkams un pieejams, ir īpaši jāpiedomā, kādas dāvanas svētku reizēs mēs pasniedzam saviem mīļajiem – ģimenei, draugiem, kolēģiem. Manuprāt, pašradītās ir tās visvērtīgākās – sacerētas dzejas rindas, mīļš zīmējums vai noskaņu glezna. Es saviem uzticīgajiem klausītājiem dāvinu jaunu dziesmu „Cirulītis”” – par sarūpēto dāvanu saka dziedātājs  Bumbieris.

Dziesmas „Cīrulītis” mūzikas un teksta autors ir Jānis Krūmiņš. „Gan skaņdarba melodija, gan līrika aicina piedomāt pie izvēlēm, kuras dzīvē izdarām.

Vai tās notiek ar sirdi vai prātu, un kuras ir tās īstās – jūtu vadītās vai prāta izsvērtās? Dziesma ļauj atcerēties iemīlēšanās sajūtu, kad atsaucīgais acu skatiens un sirds jūt to vienīgo un īsto. …un laimīgs tas, kuram jūtas un prāts ir harmonijā, mīlot savu īsto, izredzēto cilvēku”, tā savas sajūtas un dziesmas noskaņu raksturo skaņdarba radītājs un izpildītājs.

Jaunā dziesma būs dzirdama kā mākslinieka koncertos un mūzikas straumēšanas vietnēs, tā arī albumā „Uzdejosim valsi”, kas ikvienam interesentam ir pieejams interneta veikalā shop.ainarsbumbieris.com. Tieši tagad, mākslinieka dzimšanas dienas nedēļā, albums nopērkams ar 20% atlaidi, izmantojot kodu Jubilārs.Turklāt ikviens pirkums saņems arī īpašu dāvanu, informē mūziķis.

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 26. jūlijs – 1. augusts

Lasiet arī: FOTO & VIDEO | Venēcijas ainas Latvijā – soctīklos dalās ar ciklona postījumiem

Lasiet arī:  VIDEO | Edvarda Strazdiņa TikTok joks pārvērties par pieprasītu vasaras hitu

Lasiet arī:  Aiztur piecas personas par iespējamu sagatavošanos augsta ranga VP amatpersonas nogalināšanai 

Lasiet arī: Pamela Andersone, Stīvens Tailers un citas slavenības, kurām bija atklāts hepatīts  

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

Saistītās tēmas: Ainārs BumbierisCīrulītis

youtube icon
Abonēt youtube