Foto: Pexels/Alexander Grey

Pirmais skaistumkonkursa “Misters Latvija” uzvarētājs Vilnis Solovjovs reģistrējis kopdzīvi ar savu mīļoto vīrieti ārsta palīgu feldšeri Viktoru Kurmi, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Solovjovs izdevumam atklāj, ka šā gada 11. jūlijā ir “apprecējies» ar savu mīļoto cilvēku. Ceremonija norisinājusies tikai tuvāko cilvēku lokā un izvērtusies ļoti mīļa un patīkama.

“Oficiāli reģistrējāmies pie notāra Rīgā, Lāčplēša ielā. Kārtīgas svinības būs tikai 2025. gadā. Šobrīd nebija iespējas skaļiem svētkiem, jo es gatavojos operācijai – gūžas kaula endoprotezēšanai. Tā kā mans vīrs Viktors strādā medicīnas jomā, tad ar viņa atbalstu ceru pēc operācijas ātri atgūt spēkus un atsākt staigāt. Nākamgad, kad ar kāju vairs nebūs problēmu, vasaras vidū varēsim nosvinēt Kurzemē plašā viesu lokā, kur būs gan ģimene, gan draugi un paziņas. Pasākumam jau ir dots nosaukums “Yellow party” (dzeltenā ballīte). Esam izziņojuši, ka ģērbšanās stils ir dzeltens, lai mēs visi būtu pozitīvi un saulaini,” žurnālam stāsta Solovjovs.

Liepājnieks 1995. gadā uzvarēja pirmajā skaistumkonkursā vīriešiem “Misters Latvija”.

Par pēkšņi iegūto slavu savulaik intervijā žurnālam “Kas Jauns” Solovjovs stāstīja: “Vienkāršs fizkultūras skolotājs, bet nu pēkšņi kļuvu atpazīstams, populārs. Tad vēl dalība pasaules skaistumkonkursā Turcijā. Mana dzīve pamazām izmainījās. Arī tāpēc, ka es beidzot pilnībā sapratu, kas es īsti esmu.”

Viņš neslēpa, ka jau 17 – 18 gadu vecumā apjautis, ka, iespējams, ir homoseksuāls. Taču pats tam īsti nav ticējis, vēlējies noliegt, slēpis no sevis un citiem. Apprecējies, kļuvis par tēvu trim meitām. Līdz vadzis bija pilns un lūzis – Vilnis vairs nespēja slēpt savu orientāciju, raksta žurnāls.

Nesen Vilnis atgriezies uz dzīvi Latvijā un šobrīd strādā lidostā “Rīga”.

Lasiet arī:  Četras zodiaka zīmes, kam augusta sākumā īpaši jāuzmanās

Lasiet arī:  «Esmu gatava atkal spīdēt!» – Inese Saulīte laimīga kopā ar mīļoto vīrieti

youtube icon
Abonēt youtube