Ainars Bumbieris. Publicitātes foto

Skolotāju dienas priekšvakarā dziedātājs Ainars Bumbieris ikvienu sveic ar savu jauno dziesmu „Mana balss”, lai pateiktos un izrādītu cieņu par zināšanām, pieredzi, patiesību un sniegtajām iespējām kā pedagogiem, tā viediem dzīves skolotājiem – vecākiem un senioriem.

„Kā teicis Viljams Arturs Vords  – Viduvējs skolotājs stāsta. Labs skolotājs izskaidro. Ļoti labs skolotājs demonstrē. Izcils skolotājs iedvesmo!  Jaunā dziesma „Mana balss” ir stāsts par tiem,  kas iedvesmo bērnus un jauniešus būt zinātkāriem, empātiskiem, radošiem gan ikdienā, gan ceļā uz dzīves virsotnēm. Novēlu katram atrast un saklausīt sava dzīves skolotāja balsi, kas iedrošina un ceļ”, tā jauno dziesmu raksturo dziedātājs Ainars Bumbieris.

Dziesmas teksta un mūzikas autors ir Ainara uzticīgs sadarbības partneris, skatuves mākslinieks un komponists Artūrs Mangulis. „Mana balss – ar to varu ticēt un lidot, ar to varu dzirdēt kā būt, ar to – nesamelot, tā uzklausīs Tevi un nenodos”, skan dziesmas teksts, kas ietērpts autoram tik raksturīgajā melodijā.

Lasiet arī: Rudens modes kliedzieni – stiliste iesaka nepopulārus risinājumus

Lasiet arī:  VIDEO | Lauku muzikantu solists 60. jubileju atzīmē ar jaunu dziesmu par dzīvīti

Saistītās tēmas: Ainārs Bumbieris

youtube icon
Abonēt youtube