Jaunais tiešsaistes video pakalpojums Viaplay lietotājiem piedāvā unikālu iespēju – rekordlielu, vairāk nekā 1000 stundu Rio Olimpisko spēļu tiešraides skatīšanos ne vien esot mājās, skatoties datorā, bet arī atpūšoties ārpusē, jo Viaplay ir pieejams mobilajās ierīcēs – telefonos, planšetdatoros, turklāt vairākās ierīcēs vienlaikus. Viaplay iekļauti un Latvijas iedzīvotājiem jebkurā sev vēlamā vietā un laikā būs pieejami kopumā 7 sporta kanāli – jau iecienītais Viasat Sport Baltic un 6 īpaši izveidoti Viasat Riodeženeiro Olimpisko spēļu kanāli.

Jau sākot ar krāšņo atklāšanas ceremoniju līdz pat Olimpisko spēļu noslēgumam, pavisam 17 sacensību dienas skatītāji varēs sekot ne tikai Latvijas sportistu startiem un sasniegumiem, bet arī konkurentiem un citu valstu favorītiem, neatkarīgi no savas atrašanās vietas. Mēs skaidri redzam, ka cilvēku paradumi ir mainījušies un mobilitāte ir ikdiena: cilvēki video skatās tiešsaistē (70% Latvijas iedzīvotāju video tiešsaistē skatās ikdienā, SKDS, 2016) un negaida, lai uzzinātu olimpiskā čempiona vārdu sporta ziņās. Būtisks ieguvums sporta faniem ir tieši Viaplay piedāvātā 48 stundu atpakaļ attīšanas funkcija, kas ļauj atkārtoti noskatīties iesistos vārtus, izmestos metienus, noskrietās sekundes, kam pateicoties iegūta zelta medaļa,” uzsver Marika Verkēviča, Viaplay pārstāve.

Rio spēļu translāciju plašākais piedāvājums pieejams Viaplay gan datorā, gan arī kā aplikācija viedtālruņiem un planšetēm (Android un iOS).

Foto: Getty Images/Shaun Botterill

Saistītās tēmas: Olimpiskās spēlesRioTelevīzija

youtube icon
Abonēt youtube