Jā, lūk šis ir interesanti! Mākslinieces dvīnes Alija (Allie)  un Leksija Kaplanas (Lexie Kaplan), izmantojot Kimas Kardašjanas un Reja J. populāro seksa video, iedvesmojušās jaunai izstādei “Make Me Famous” jeb “Padari mani slavenu“, kas sastāv no dažādām ainām, kas redzamas bēdīgi slavenajā video materiālā

Alija stāsta, ka tā bijusi viņas ideja: “Tā bija mana ideja, es vienkārši teicu Leksijai, kā būtu, ja mēs vienkārši uzgleznotu ainas no Kimas Kardašjanas seksa video? Man tas šķita diezgan smieklīgi.”

“Cilvēkiem nevajadzētu šo visu ņemt pārāk nopietni, mēs necenšamies kādu apvainot. Mēs vienkārši vēlējāmies atainot tos visikoniskākos slavenību brīžus,” – stāsta Leksija.

Dvīnēm pat šķiet, ka Kimas Kardašjanas uzgleznotā seja ir smieklīga.

Alija stāsta, ka visamizantākais brīdis bijis tad, kad viņa vienu no gleznām parādījusi sava puiša mammai un tā jautājusi : “Vai tas viņai mutē ir cukurgailītis? Kūka?”  Par ko viņa, tikai smejoties, spējusi atbildēt: “Nē, tas ir dzimumloceklis.”

Kamēr citi apsūdz šos darbus kā pornogrāfiskus, dvīnes uzskata, ka tā tomēr ir māksla. “Mūsu darbu bieži vien uzskata par neatbilstošu, jo bieži gleznojam ļoti provokatīvus darbus,” stāsta Alija, kura gleznojusi arī īpaši provokatīvus darbus, kuros atveidojusi sevi.

“Jā, mums ir darbi, kuros redzamas mūsu krūtis. Un, jā, mēs vienkārši stāvam viena otrai pretī un gleznojam krūtis. Tāpat mums ir darbi, kuros redzami mūsu dibeni ieziesti ar šokolādi un dekorēti ar zemenēm,” stāsta Leksija.

Meitenes stāsta, ka ir lielas Kimas fanes. “Patiesībā, šeit nav nekā tāda, ko varētu ienīst,” atzīst dvīnes.

 

 

Saistītās tēmas: gleznasgleznošanaKima KardašjanasekssVideo

youtube icon
Abonēt youtube