Pūderis ir efektīvākais līdzeklis, kas noņem sejas taukaino spīdumu, kā arī padara grimu noturīgāku. Bet kā pareizi to lietot? Kuru pūderi labāk izvēlēties?

 

puderislodishu

Universāla izvēle – caurspīdīgais, birstošais pūderis. To atšķirsi pēc uzraksta uz iepakojuma. Uz tā būs rakstīts vārds „transparent”. Tas būs uz sejas neredzams, toties lieliski matēs un nofiksēs meikapu.

Ja vēlies paspilgtināt sejas ādas krāsu, izvēlies pūderi ar toni. Bet tad tam ir jābūt vienādam ar tavu sejas ādas toni.

Tāpat kā parastais pūderis, arī pūderis ar mirdzumiem uz sejas jāklāj kā grima pēdējais solis. Bet ar to nepūderē degungalu! Spīdīgs deguns nav labais stils. Ar mirdzošo pūderi noklāj vaigu sānus un plakstiņa daļu.

P4236501

Tāpat ar pūderi jānofiksē arī plakstiņi, pirms uz tiem klāj birstošās ēnas. Uz mitras ādas ēnas neturēsies. Ja lieto tonālo krēmu, tad uz plakstiņiem sākumā klāj caurspīdīgu pūderi un tikai tad ēnas. Bet, ja vasarā tonālo krēmu nelieto, uz plakstiņiem klāj speciālās ēnu bāzes. Tās vairs nav jāpūderē. Tad veido grimu kā ierasts, bet beigās to nofiksē ar birstošo pūderi, kā iepriekš rakstīts.

Saistītās tēmas: fotokosmētikasejasievietēmskaistums

youtube icon
Abonēt youtube