Vai Rio spēles Useinam Boltam apdraud kāzas ar viņa divus gadus ilgo draudzeni un līgavu Kasi Bennett?

Kāds uzticams avots stāsta, ka Useins mīl Kasi, bet šobrīd viņš nesteidzas mīt gredzenus. Useina māsa visiem paziņoja, ka abi ir saderinājušies, tomēr neparedz, ka laulības varētu notikt tuvākajā laikā. It īpaši šobrīd, kad pateicoties Rio triumfam, viņš saņem īpaši daudz uzmanības un mīlestības.

Šobrīd Useins Bolts atrodas Londonā, kur saņem neiedomājami daudz sieviešu uzmanības. 22. un 23. augustā Useins Bolts ticis nofotografēts, laimīgi atstājot klubu ar kādu skaistu dāmu pie sāniem. Un tā vien šķiet, ka laulības viņam šobrīd nebūt nav prātā. Šī sieviete vēlāk tika redzēta arī Bolta viesnīcas numurā, kurā, kā ziņo “Hollywood Life”, turpinājusies sportiska ballīte.

“Useins dievina prožektoru gaismas un uzmanību,” vēstīts avotā. Ir skaidri redzams, ka šobrīd Bolts izdzīvo savas dzīves “augstāko punktu”. Tā kā Bolts vairs nepiedalīsies nākamajās olimpiskajās spēlēs, tad šobrīd viņš izbauda laurus un par kāzām absolūti nedomā – tās var pagaidīt, kamēr sajūsma par viņa triumfu būs noplakusi.

Kaut arī Kasi pārmet Boltam par sānsoli ar 20 gadus veco studenti Jady Duarte (abu kopīgi uzņemtās bildes sūtītas WhatsApp), un kura esot Brazīlijas narkobarona meita, acīmredzot viņa netaisās šķirties no viņa.
Galu galā izskatās, ka Boltam nemaz netraucē tas, ka viņu uzskata par sieviešu mīluli, tā vien šķiet, ka viņš pat neņem vērā monogāmiju. Pirms olimpiskajām spēlēm intervijā ar “Telegraph” Bolts uzsvēra, ka katra kultūra ir atšķiras: “Jamaikas kultūra ir savādāka, it īpaši ar to, kā skatāmies uz sievietēm. Un nav nekas īpašs, ja vīrietim viņas ir vairākas. Esmu redzējis, ka Lielbritānijā, tiklīdz kāds kļūst slavens, tam jāmeklē sev otrā pusīte un jāprecas. Tas ir gluži kā likums. Man tas šķiet netaisnīgi!”

Ja viņš patiesi šādi jūtas attiecībā par kāzām, tā vien šķiet, ka Kasi būs ilgi jāgaida.

 

Un šādi Useins Bolts svin savu 30. dzimšanas dienu!

 

Saistītās tēmas: Kasi BennettKāzasskandālsUsain Bolt

youtube icon
Abonēt youtube