Pēc 10 gadus ilga ieguldījuma mūzikā, popkultūrā, modē, kino un filantropijā, MTV pasniedzis dziedātājai Riannai (Rihanna) visprestižāko no balvām – Maikla Džeksona balvu (Michael Jackson Video Vanguard Award).

Taču balva netika vienkārši pasniegta. MTV deva vārdu reperim Dreikam (Drake), un jāteic, viņa runa bija īpaša.

Viņš atgādināja par pirmo reizi, kad tikās ar barbadosiešu dziedātāju 2005. gadā, kad sadarbojās viņas dziesmas “Pon de Replay” mūzikas videoklipa izveidē. Viņš uzslavēja viņas modes izjūtu un to, ka, lai vai kas notiktu, viņa vienmēr ir bijusi patiesa gan pret citiem, gan sevi pašu. Un, kas ir svarīgākais, viņš izteica to svarīgo “M” vārdu.

“Mēs mīlam viņas mūziku, kas spēj mainīties no albuma uz albumu,” viņš stāsta savā runā. “Mēs mīlam viņas veidotos videoklipus, kas maina māksliniecisko redzējumu no gada un gadu. Bet vissvarīgākais, mēs mīlam sievieti, kura nav mainījusies no pašas pirmās dienas.”

“Viņa ir cilvēks, kurā esmu iemīlējies jau no 22 gadu vecuma. Viņa ir mans labākais draugs šajā pasaulē. Visu sava pieauguša cilvēka dzīvi esmu ņēmis viņu kā par paraugu, kaut arī viņa ir jaunāka par mani. Viņa ir īsta mūsu industrijas leģenda. Dāmas un kungi, Maikla Džeksona balvas saņēmēja Rianna!”

Rianna, ar smaidu līdz ausīm, pateicās MTV par balvu un saviem faniem par atbalstu. Tāpat pateicību izteica savai valstij Barbadosai.
Visbeidzot runu noslēdza ar to, cik šī nakts ir bijusi lieliska un lielu paldies izteica pašam Dreikam.

MTV Mūzikas video balvu pasniegšanā Rianna uz skatuves kāpa 4 reizes.

 

Saistītās tēmas: DrakeMTVMTV VMA 2016RianarihannaVideo

youtube icon
Abonēt youtube