Sestdien pēcpusdienā Mežaparkā sāksies ikgadējais sporta pasākums – rudens skrējiens “We Run Riga”, kas līdz šim bija zināms kā “Nike Riga Run” un kas ierasti pulcēs vairākus tūkstošus dalībnieku, informēja pasākuma rīkotāji.

Plānots, ka aktivitātes Mežaparkā sāksies jau no plkst.16, kad darbu sāks radošās darbnīcas bērniem un skrējiena dalībnieku reģistrācijas un numuru izņemšanas punkti.

Savukārt skrējiens sāksies plkst.21, kad trasē dosies piecu kilometru distances dalībnieki. Uzvarētāju apbalvošana plānota pēc plkst.22, bet pasākums turpināsies līdz pusnaktij, kad dalībnieki varēs baudīt mūziku un vasaras izskaņas vakaru.

“We Run Riga” turpināsies svētdien, 11.septembrī, no plkst.10.30, kad notiks bērnu skrējiens, bet nedaudz vēlāk – arī stafešu skrējieni. Viens stafetes posms būs 2,5 kilometrus garš un ikviens finišējušais dalībnieks par paveikto saņems īpašu piemiņas medaļu.

Savukārt plkst.14 tiks dots starts desmit kilometru skrējienam, kad uz starta izies vairāki tūkstoši dalībnieku. Stafešu skrējiena un klasiskās distances uzvarētāji tiks apbalvoti ap plkst.16.

Visas dienas garumā pasākuma apmeklētāji varēs izklaidēties un iesaistīties dažādās aktivitātēs, piedalīties konkursos. Par pozitīvu un enerģisku gaisotni visas dienas garumā gādās “Radio5” ētera personības, kā arī dažādi mūziķi.

Pēc katras dienas startiem sacensību rezultāti būs aplūkojami pasākuma oficiālajā mājas lapā “werunriga.lv”.

INFORMĀCIJA : BNS

Saistītās tēmas: BNSrun RigaSKRIET

youtube icon
Abonēt youtube