AS “Tallink Grupp” plāno decembrī pārvirzīt kruīza prāmi “Romantika” no maršruta Tallina-Stokholma uz maršrutu Rīga-Stokholma.

Plānots, ka prāmis “Romantika” uz jauno maršrutu tiks novirzīts 12. decembrī, tādējādi būtiski palielinot kapacitāti šajā maršrutā.

Tāpat “Tallink Grupp” plāno decembrī pārvirzīt prāmi “Baltic Queen” no maršruta Tallina-Helsinki uz maršrutu Tallina-Stokholma. Savukārt kruīzu maršrutā Tallina-Helsinki no 12. decembra nodrošinās atjaunotais “Silja Europa“, kas patlaban šajā maršrutā nekursē.

Prāmju kursēšanas grafiki attiecīgos maršrutos paliks nemainīgi. Prāmja “Romantika” kuģa karogs tiks nomainīts pret Latvijas karogu nākamajos mēnešos pēc prāmja pārvirzīšanas. “Silja Europa” un “Baltic Queen” turpinās kuģot ar Igaunijas karogu.

Satiksmi starp Rīgu un Stokholmu “Tallink Grupp” sāka 2006. gada aprīlī. “Tallink Grupp” no 2014. gada 7. augusta nolēma samazināt reisu skaitu maršrutā Rīga-Stokholma, un patlaban reisi tajā notiek reizi divās dienās. Starp Rīgu un Stokholmu pašlaik kursē viens prāmis “Isabelle“.

Tallink Grupp” paskaidroja, ka no 12. decembra reisi maršrutā Rīga-Stokholma notiks katru dienu, savukārt prāmja pienākšanas un atiešanas laiks paliks nemainīgs.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: NovirzīšanaStokholmaTallink

youtube icon
Abonēt youtube