Kalnciema kvartālā 8. oktobrī norisināsies tradicionālais aukstās modes tirgus, kurā varēs iegādāties rudens/ziemas sezonas apģērbus un aksesuārus, informēja Kalnciema kvartāla pārstāve Laura Pēkšēna.

Kā ierasts, savas jaunās rudens/ziemas kolekcijas piedāvās Latvijas modes dizaineri, mākslinieki un amatnieki. Jau iecienītos zīmolus papildinās sezonas jaunumi un Kalnciema kvartāla komandas atlasītie īpašie atradumi. Tirdziņā varēs atrast visu nepieciešamo gada aukstākajiem un lietainākajiem mēnešiem, kā arī īpašus svētku tērpus un aksesuārus.

Tirgošanās Kalnciema kvartālā notiks no plkst.10 līdz 16. Dienas gaitā par pozitīvu un enerģisku mūziku rūpēsies dīdžejs Matīss Tazāns, kurš atskaņos lustīgākos sešdesmito un septiņdesmito gadu gabalus. Būs arī padomāts par radošu nodarbošanos bērniem, ko būs sarūpējis bērnu apģērbu zīmols “PetraLV”.

Paralēli iespējai iegādāties jau gatavus aksesuārus šogad būs iespēja pašam izgatavot sudraba rotaslietu kopā ar SIA “Damberga dizaina studija”, kas plkst.13 izstāžu galerijas telpās rīkos sudraba rotu liešanas darbnīcu. Radošajā darbnīcā ikvienam būs iespēja izgatavot sudraba rotaslietu. Apmēram trīs stundu laikā taps rotaslietas no “Silverdesign” sudraba mālu pulvera – sākot ar pulvera sajaukšanas un rotaslietas izveidošanas līdz izdedzināšanai ar gāzes degli un pulēšanai. Dalības maksa darboties gribētājiem būs desmit eiro. Vietu skaits būs ierobežots, tāpēc iepriekš jāpiesakās, zvanot pa tālruni 29 616 696 vai rakstot e-pastā “silverdesign@silverdesign.eu“.

Paralēli aukstās modes tirgum norisināsies arī ierastais Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus, kurā varēs sarūpēt visu nepieciešamo gardām un svinīgām brīvdienu pusdienām.

 

 

Info: BNS

Saistītās tēmas: AugstModeBNSKalnciemaKvartls

youtube icon
Abonēt youtube