capture-53

 

Pirmajā skrituļotāju Brīvības ielas nakts braucienā, kurš norisinājās aizvadītajā naktī no sestdienas uz svētdienu, kopumā piedalījās vairāk nekā 8000 dalībnieku, liecina organizatoru aplēses.

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs ir pārliecināts, ka minētās sacensības kļūs par jauku ikgadēju tradīciju: “Ir fantastiski, ka tik daudz cilvēku izvēlas nevis palikt mājās, bet nākt sportot. Šis ir pirmais šāds brauciens, bet noteikti ne pēdējais. Nākamgad līdzīgi atklāsim vēl vienu ielu, tas būs regulārs pasākums,” teica Ušakovs.

Rīgas domē informēja, ka pagājušajā naktī sporta festivāla “Rīgas Sporta nakts” ietvaros norisinājās pirmais skrituļotāju Brīvības ielas nakts brauciens, kurā ikviens varēja veikt piecu kilometru distanci ar skrituļslidām, skrejriteņiem, skrituļdēļiem un divriteņiem pa tikko izremontēto ielu no tirdzniecības parka “Alfa” līdz VEF Kultūras pilij un atpakaļ.

Pasākuma laikā rīdzinieki un pilsētas viesi varēja ne tikai piedalīties braucienā, bet arī pavadīt laiku klausoties dzīvo mūziku vai piedaloties meistarklasēs. Braucieni noritēja vairākos startos, dalītos pēc braucamā veida. Atsevišķā braucienā savu varēšanu demonstrēja Latvijā pazīstami skrituļošanas atlēti.

 

 

Info: BNS

Saistītās tēmas: BNSBrīvībasIelaNaktsBrauciens

youtube icon
Abonēt youtube