Divas draudzenes no Ņūdžersijas mēģināja apēst vienu pasaules asāko čili piparu, ko sauc par Karolīna Pļāvēju jeb Carolina Reaper. Šis mēģinājums nebeidzās visai labi, jo viena no meitenēm sāk vemt, taču otrai parādījās astmas lēkme un viņa gandrīz zaudēja samaņu.

Sabrīna Stjuarte (22) un Lizija Vursta (18) bija sajūsmā, ka būs iespēja nogaršot šo pasaules asāko piparu. Pēc SHU skalas šiem pipariem tiek piešķirts augstākais asums, kas ir 2200000 asuma mērvienības, kas ir neiedomājami, jo vidēji ass pipars ir 30000 asuma mērvienības. Karolīnas Pļāvējs ir 300 reizes asāks par tabasko mērci.

Visa šī asā pipara notiesāšana var radīt dažādas problēmas – svīšanu, vemšanu, vēdera krampjus un neiedomājami dedzinošu sajūtu no mēles līdz vēderam.

Abu meiteņu sejās bija redzama īpaša pārliecība, ka nekas īpašs jau šis pipars nav, taču šī augstprātība ātri vien pazuda.

Efekts bija tūlītējs. Lizija sāka klepot, bet Sabrīnai bija grūti elpot un viņa krēslā locījās agonijā.

“Šķita, ka mana mute ir izplaucēta. Sajūtas bija jocīgas un sāpīgas. No 1 līdz 10 šis pipars bija 1000000. Bija tik smagi. Šī bija pirmā reize, kad jutos tik slikti, šķita, ka nomiršu,” atceras Sabrīna.

Video vari noskatīties šeit:

Piekodinām – šo noteikti nemēģiniet mājās! Tāpat atgādinām, ka visvieglākais veids, kā mazināt dedzinošo sajūtu ir piena dzeršana vai rupjmaizes ēšana. Ūdens visu padara vēl sliktāku!

 

Saistītās tēmas: assCarolina Reaperčili piparsVideoYouTube

youtube icon
Abonēt youtube