Sanktpēterburgā no šodienas līdz 9. oktobrim notiks Rīgas tirdziņš,  informēja Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) pārstāve Anna Blaua.

RTAB par 20 644 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa algo biedrību “Latvijas starptautiskais biznesa klubs” Rīgas tirdziņa Sanktpēterburgā mākslinieciskās programmas izstrādei un īstenošanai.

Rīgas dienu laikā Sanktpēterburgā notiks Latvijas produktu degustācijas, tādējādi popularizējot Latvijas gastronomisko piedāvājumu un Rīgu kā tūrisma galamērķi. Latvijas preču un produktu tirdziņā apmeklētājiem būs iespēja iegādāties Latvijā ražotus produktus – “Laimas” un Skrīveru saldumus, “Lāču” maizi, dzērienus – kafiju, alu un “Latvijas Balzamu”, gaļas un zivju produkciju, suvenīrus – rokdarbu izstrādājumus, keramiku.

Paralēli notiks arī kultūras programma – 29. septembrī būs fotoizstādes atklāšana “Tikšanās ar maestro Raimondu Paulu” un Intara Busuļa un Latvijas bigbenda koncerts.

Rīgas tirdziņā no 28. septembra līdz 30. septembrim piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S), kā arī domes deputāti – Vita Jermoloviča (GKR), Ausma Cimdiņa (GKR) un Anna Vladova (S).

 

 

Info: BNS

Saistītās tēmas: BNSRīgasTirdziņšSakpēterburga

youtube icon
Abonēt youtube