Holivudas zvaigzne Sāra Džesika Pārkere paziņojusi, ka vai nu kulta seriāla vai jaunas pilnmetrāžas filmas “Sekss un lielpilsēta” atgriešanās uz ekrāniem ir ļoti iespējama, turklāt – pavisam drīz. 

Atgādināsim, ka Džesika Pārkere kopā ar Kimu Ketralu, Kristīnu Deivisu un Sintiju Niksoni kulta seriālā “Sekss un lielpilsēta” filmējās no 1998. līdz 2004. gadam, bet pēc tam arī divās pilnmetrāžas filmās (2008. gadā un 2010. gadā). Tomēr, spriežot pēc aktrises vārdiem, projekts – jauna filma vai jauna seriāla sezona, vēl aizvien ir apspriešanas stadijā.

Baumas par iespējamo četru draudzeņu nebeidzamo stāstu lielpilsētā turpinājumu apstiprinājis arī Stenforda lomas atveidotājs, aktieris Villijs Gārsons. Aktieris ir pārliecināts, ka Maiklam Patrikam Kingam un Sārai Džesikai Pārkerei jau sen ir idejas projektam. 

sex_lielpilseta5

Aktrise Sāra Džesika Pārkere un Villijs Gārsons

Atgādināsim, ka kopš brīža, kad uz ekrāniem iznāca “Sekss un lielpilsēta 2” ir pagājuši seši gadi, bet seriāla fani līdz šim brīdim aizvien cer sagaidīt turpinājumu. Apspriežot tik ļoti tautā mīlētā seriāla turpinājumu, Villijs Gārsons smaidot sacīja, ka dažkārt cilvēki tā īsti pat nezinot, kamdēļ tik ļoti ir iemīlējuši šo seriālu, taču iemesls esot ļoti patiess: “Skatītāju uzmanība it kā ir piekalta skaistiem apģērbiem un spilgtiem varoņu tēliem, aizraujošiem jokiem un amizantām situācijām, bet aiz tā visa slēpjas kaut kas vairāk – tās ir cilvēciskās attiecības.”

sex_lielpilseta2

sex_lielpilseta3

sex_lielpilseta4

Kadri no kulta seriāla “Sekss un lielpilsēta”

 

Filmas “Sekss un lielpilsēta 2” filmas treileris:

Saistītās tēmas: atgriezīsieslielpilsētasekssuz ekrāniem

youtube icon
Abonēt youtube