Mēs nereti lūkojamies uz slavenībām un brīnāmies, cik gan lieliski tās izskatās un cik lieliski būtu uzzināt vismaz kādu no viņu skaistumkopšanas noslēpumiem. Nesen kādā intervijā Viktorija Bekhema dalījās vienā no saviem skaistumkopšanas noslēpumiem, kas citiem varētu šķist patiesi savāds.

“Es Losandželosā apmeklēju dermatologu Haroldu Lanceru, viņš ir lielisks. Es viņu pazīstu jau gadiem, un viņš ir tas cilvēks, kurš spēja sakārtot manas sejas ādu. Jā, man bija ļoti problemātiska sejas āda, kuru viņš spēja izārstēt,” stāsta Bekhema. “Un vienu dienu viņš man atklāja, ka skaistas ādas pamatā ir lasis. Viņš man teica: “Tev jāēd lasis katru dienu!” Un es biju šokā. Vai tiešām tas būtu jādara katru dienu. Un viņš lepni atbildēja apstiprinoši.”

Kā atklāj Bekhema, viss noslēpums slēpjas tajā, ka lasī ir ļoti daudz omega-3 taukskābes, kas padara sejas ādu skaistu, jauneklīgu un elastīgu.

Tomēr, vai tiešām katru dienu? To nu spriest mums pašām. 🙂

Tāpat savā nesenajā intervijā Bekhema atklāja, ka bieži vien modes ziņā ir kļūdījusies. “Es patiesībā uz šīm kļūdām neskatos kā kļūdām, bet kā mācību. Es par tām pasmejos un noteikti nekaunos,” atzīstas Viktorija.

“Kaut kādā ziņā man šķita, ka lateksa kaķa tērps ir pilnīga norma. Kad biju stāvoklī, es Disnejlendā staigāju ar Christian Louboutin augstpapēžu kurpēm. Burtiski devītajā grūtniecības mēnesī.”

Mēs taču visas atceramies grupas “Spice Girls” pastāvēšanas laikus un viņu īpašo ģērbšanās stilu. Varam teikt – tā noteikti nebija kļūda!

 

Saistītās tēmas: lasissejas ādaskaistumkopšanaVideoViktorija Bekhema

youtube icon
Abonēt youtube