Oktobrī skatītākais televīzijas (TV) kanāls, ņemot vērā lineārās TV skatīšanās laika daļu, bija TV3, kam veltīts 11,6% no kopējā TV skatīšanās laika, liecina pētījumu kompānijas “Kantar TNS” apkopotie dati par lineārās TV kanālu auditoriju.

Otrs skatītākais kanāls bija “PBK”, kuram veltīti 9,7% no kopējā TV skatīšanās laika, bet trešais – LTV1, kura skatīšanās laika daļa bija 9,1%. Tam seko kanāls LNT, kura skatīšanās laika daļa bija 7,1%, kanāls “NTV Mir Baltic” – 7%, kanāls TV6 – 3% un kanāls “RTR Planeta Baltija”, kuram veltīti 2,8% no kopējā TV skatīšanās laika.

Savukārt kanāliem ”3+” un “REN TV Baltic” katram veltīti 2,6% no kopējā TV skatīšanās laika, kanālam LTV7 – 1,7%, kanālam TNT – 1,5%, bet kanālam “RīgaTV 24” – 1,2% no kopējā TV skatīšanās laika. Kanāliem “CTC Baltija”, FOX, “Kanālam 2” un “Nickelodeon” katram veltīti 0,7% no kopējā TV skatīšanās laika, bet “Kidzone TV” skatīšanās laika daļa bija 0,6%. TV satura vērošanai ar nobīdi laikā oktobrī veltīti 5,5%, bet visai pārējai TV skatīšanai – 28,7% no kopējā TV skatīšanās laika.

“Kantar TNS” Reklāmu reģistra vecākais klientu vadītājs Oskars Rumpēters skaidroja, ka samērā lielākais skatīšanās laika daļas pieaugums oktobrī bija kanālam TV3, kas atkal kļuvis par Latvijā skatītāko TV kanālu pēc četru mēnešu pārtraukuma.

Oktobrī viens TV skatītājs pie TV ekrāna pavadījis vidēji četras stundas un 44 minūtes dienā, kas bija par 23 minūtēm vairāk nekā septembrī.


Informcija: BNS

Saistītās tēmas: iemīļotaisskatītākaisTelevīzijatv kanālstv3

youtube icon
Abonēt youtube