Federālais Izmeklēšanas birojs (FIB) pārtraucis izmeklēšanu saistībā ar izskanējušajām apsūdzībām par aktiera Breda Pita it kā slikto izturēšanos pret bērniem lidojuma laikā septembrī. Birojs apliecināja, ka ir “veicis apstākļu pārbaudi”.

ASV tīmekļa vietne TMZ iepriekš ziņoja, ka varasiestādes izmeklējot 14.septembrī notikušo incidentu, kura gaitā 52 gadus vecais aktieris esot verbāli un fiziski aizskāris savus bērnus.

Tomēr FIB paziņojumā, ar kuru iepazinusies ziņu aģentūra DPA, apliecina, ka turpmāku izmeklēšanu neveiks un ka šajā lietā “nekādas apsūdzības nav izvirzītas”.

Neilgi pēc it kā notikušā incidenta Pita sieva Andželīna Džolija iesniedza prasību par šķiršanos “nepārvaram atšķirību dēļ”.

Losandželosas Bērnu un ģimenes lietu departaments 10.novembrī slēdza izmeklēšanu, kad aktieru pāris bija vienojies par zināmiem drošības kritērijiem, apliecināja Džolijas sabiedrisko attiecību komanda.

Pāra seši bērni ir Džolijas aprūpē, bet Pitam ir tiesības viņus apmeklēt, kā to paredz vienošanās, kuru aktieri parakstījuši.

 


Foto: wikipedia

Saistītās tēmas: Breds PitsFIB

youtube icon
Abonēt youtube