Šodien, 6. decembrī “Donut Media” savā YouTube kontā publicēja elpu aizraujošu drifta video, kurā savas lieliskās spējas atrādīja trīs izcili braucēji.

Kā pastāstīja Roberts Vītols,  kura filmētie video kadri redzami konkrētajā video: “Šis ir projekts, ko veidojām kopā ar amerikāņiem, “Donuts media“.”

Roberts Rītakafija.lv pastāstīja, ka viss sācies pirms gada, kad kopā ar HGK sporta komandu un Kristapu Blušu galvenajā lomā radīja “BADASS LATVIAN“. Pēc šī projekta radusies interese par sadarbību ar amerikāņiem veidot arī šeit – Latvijā.

“Esam ļoti priecīgi ar viņiem sadarboties, jo gan šeit varam viņiem palīdzēt, gan mums, darbojoties Amerikā, viņi palīdz mums,” stāsta Roberts. Viņš arī atklāj, ka šis konkrētais video ir tikai daļa no tā, ko viņa studija “RW media” sadarbībā ar HGK racing team radījuši, un to varēs skatīt jau šā gada 12. decembrī “Splendid Palace“. Tajā tiks parādītas divas jaunākās filmas – viena no tām radīta militārajā Skrundas pilsētiņā un Alūksnes raķešu bāzē filmētā “DRIFT CAMP“, bet īsfilma, kas šobrīd publicēta ir kā mūzikas video, kurā redzami fragmenti no visa gaidāmā.

Otrs projekts ir dokumentālā filma par vienīgo latviešu brigādi HGK, kas brauc pasaules augstākajā drifta čempionātā, un tajā varēs sekot līdz viņu ikdienas gaitām Amerikā.

Izcilo video, kurā redzami kadri no gaidāmās īsfilmas, iespējams noskatīties šeit:

 

Foto: Mārtiņš Vējš

youtube icon
Abonēt youtube