Zini, ka vēlēsies noziedot labdarības maratonā #DodPieci, bet nevari izlemt par vispiemērotāko dziesmu? 26 iemīļotākie latviešu mūziķi ir parūpējušies par to, lai tev vairs nebūtu jālauza galva. 

Radīta skaista un apcerīga labdarības maratona #DodPieci himna ar nosaukumu “Nepārlaužams”. Skaistās mūzikas autors ir Dons, bet lielisko dziesmas tekstu radījuši Māra Upmane-Holšteina ar vīra Goran Gora palīdzību.

Dziesmu iedziedājuši klausītāju iemīļoti vokālisti: Aija Vītoliņa, Aija Andrejeva, Māra Upmane-Holšteine, Marta Grigale, Goran Gora, Ralfs Eilands, Dons, Markus Riva, Jānis Aišpurs, Lauris Valters, Jānis Stībelis, Intars Busulis, sešas “Latvian Voices” vokālistes, reperi: VIŅA, ansis, Edavārdi, Ozols, Reiks, Justs, kā arī instrumentālisti Mārcis Auziņš (ģitāra) un DJ Rudd (taustiņinstrumenti, elektronika).

Labdarības maratons #DodPieci norisināsies no 15.–21. decembrim. Klausītāji ar ziedojumu atbalstīs biedrības “Dzīvības koks” organizētas nometnes  onkoloģisko pacientu rehabilitācijai.

 Info: parmuziku.lv
Foto: ekrānšāviņš

Saistītās tēmas: akcijaDodPiecilabdarībaVideo

youtube icon
Abonēt youtube