Princese Diāna zināja, cik liels spēks un ietekme ir grimam un matu sakārtojumam. Viņa uzskatīja, ka tā spēku nedrīkst novērtēt par zemu.

Kā ārēji, tā arī iekšēji skaistā Diāna, viņa darīja visu, lai ietu līdzi laikam – nogriežot savas blondās cirtas un izmantojot izteiksmīgi zilu acu laineri. Viņas kāzu dienā vien 70 miljoni pasaules iedzīvotāju pievērsās ceremonijai.

Kaut arī viņas dabiskais skaistums bija neapšaubāms, viņai vienmēr piedurknē slēpās kāda viltība.

1. Vienmēr seko līdzi savai ikdienas sejas kopšanas rutīnai. Kaut arī Diānas gēni nāca par labu, viņas āda vienmēr bija izcila, jo tā vienmēr tika atbilstoši kopta – mitrināta, barota, tīrīta, tonizēta un pasargāta no saules stariem.

2. Vienmēr pietiekami izgulies. Kvalitatīvs miegs bija princeses Diānas viens no galvenajiem skaistuma likumiem. Miega trūkums padara ādu pelēcīgu, jo tiek traucēta tās dabiskā cirkulācija. Neizgulēšanās rada arī stresu, kas pēcāk atspoguļojas uz ādas, radot krunciņas, kas uzreiz parāda nogurumu.

3. Viss ar mēru. Diāna vienmēr visu darīja ar mēru, pat pilnībā atteikusies no alkohola, lai tikai izskatītos labi. Ja daudz smēķē, lieto alkoholu un vai dari ko citu pārmērīgā daudzumā, tas bojā tavas ādas skaistumu.

4. Izveido savu īpašo izskatu. Vienmēr izvēlies labu sejas krēmu, tonālo krēmu, kurš tev piestāv un izgaismo acis ar labu konsīleri. Diāna vienmēr izmantoja skropstu tušu un zilu aci zīmuli. Izvēlies ko tādu, kas tev piestāv un citiem liks saprast, kas tas ir tieši tavs.

5. Nekad neklāj laineri, kas sakrīt ar tavu acu krāsu. Pirms Diāna satika savu grima ekspertu, viņa vienmēr krāsoja zilu laineri. Taču ja tev ir zilas acis, nekad neizvēlies zilu laineri. Tas acis padara pelēcīgas un neizteiksmīgas.

6. Klāj skropstu tušu no skropstu saknēm. Diānai tika mācīts, skropstām vienmēr jābūt noklātām ar tušu no pašām saknēm līdz skropstu galiņiem.

7. Nekad nepamet māju neiesmaržojusies. Princese Diāna vienmēr bija iesmaržojusies, kas ir svarīga lieta ikvienas sievietes dzīvē. Var teikt, ka tas ir pēdējais, kas sievietei jāizdara, lai izskatītos satriecoši.

8. Riskē ar matu sakārtojumu. 1990. gadā, pirms kādas fotosesijas Princese Diāna palūdza frizierim ko neiedomājamu – lai nogriež viņas matus pavisam īsus. Salīdzinājumā ar 80. gadu kuplajām lokām, tagad viņa izcēlās ar sportisku, nedaudz androgīnu izskatu. Un zini ko? Tādu mēs viņu atceramies vēl šodien!

Saistītās tēmas: padomiPrincese Diānaskaistums

youtube icon
Abonēt youtube