Princese Diāna. Foto: Flickr

Daudzi televīzijas kanāla ITW News skatītāji, kas tiešraidē vērojuši mūžībā aizgājušās Lielbritānijas karalienes Elizabetes II bēru ceremoniju, ir pārliecināti, ka dzirdējuši ierunājamies princeses Diānas spoku.

Kāds interneta lietotājs vietnē Twitter ievietojis bēru tiešraides fragmentu ar tekstu “Kas, velns parāvis, notiek?”. Ierakstam internetā ir vairāk nekā divi miljoni skatījumu un tūkstošiem izbiedētu skatītāju komentāru, vēsta Limon.

Kad katafalks veda karalienes zārku uz Vindzoru, ITW skatītāji izdzirdējuši sievietes balsi, kas čukstējusi: “Nāve ir neatgriezeniska. Fakts, ka viņa ir slazdā…”. Šo mistisko balsi pārtraucis komentētājs.

Kā zināms, karalienei Elizabetei II un princesei Diānai bija saspringtas attiecības, tāpēc daudzi komentētāji pauduši pārliecību, ka princeses gars nav varējis laist garām bēres un iejaucies ceremonijā.

“Tas ir princeses Diānas gars, kas liek saprast, ka karaliene neatgriezīsies. Viņa iestrēgusi savā personīgajā ellē,” ierakstījis kāds Twitter lietotājs. Vēl kāds viņam piebalso, sakot “Ak Dievs, tas izklausās pēc Diānas!”.

Vairāki briti atzinušies, ka pēc šī gadījuma nav spējuši aizmigt un dzirdētā balss vēl ilgi skanējusi viņiem ausīs.

Karalienes bēru ceremonija norisinājās 19.septembrī, klātesot aptuveni 2 000 cilvēku. Savukārt tiešraidē to vēroja ap 28 miljoniem cilvēku, vēsta BBC.

youtube icon
Abonēt youtube