Uzsākot jauno gadu, mēs lielākā daļa sev apsolām, ka šis būs pārmaiņu gads, kurā ēdīsim veselīgāk, sportosim vairāk un būsim laimīgi. 

Neatkarīgi no tā, kādi ir tavi fitnesa mērķi, šie vingrinājumi būs lieliski, lai uzlabotu visu tavu ķermeņa izskatu – stiprināta muskulatūra, izturība, spēks un izkusuši tauciņi.

Šī ekskluzīvā ķēdes rutīna, kuru izpildot vismaz 3 reizes nedēļā, spēs tonizēt tavu ķermeni no galvas līdz pat papēžiem.

Šo vingrinājumu ķēdi palīdzējusi sastādīt personīgā trenere un Instagram zvaigzne Anna Viktorija. Šie ir augstas intensitātes un spēka vingrinājumi, kuri ir veidoti tā, lai izpildot vien 30 reizes dienā, spētu pilnībā pārveidot tavu ķermeni. Jāteic, šie vingrinājumi ir ārkārtīgi izaicinoši un tev noteikti liks iesvīst.

Apvieno šos vingrojumus ar veselīgu uzturu un ikdienas garajām pastaigām, lai sasniegtu izcilus rezultātus.

Piedāvājam video pamācību un attēlus, lai saprastu, kā veicams katrs vingrinājums!

Kā notiek vingrinājumi? 

Ir trīs ķēdes, kurās ir dažādi vingrinājumi, un tikai 30 sekundes starp vingrinājumiem, lai atvilktu elpu un iedzertu ūdeni. Visa pamatā ir šo vingrinājumu izpilde 30 minūtēs. Ja esi iesācējs, nekas, ja sanāk ilgāk. Pēc mēneša jau spēsi iekļauties 30 minūtēs.

Tev būs nepieciešamas arī hanteles. Ja esi iesācējs, izvēlies nelielu svaru, ja vēlies jau lielāku intensitāti, izvēlies smagākas.

1. ĶĒDE

8 reizes ar katru kāju

5 reizes ar katru kāju

Mainot rokas, kopā izdari 10 pietupienus

2. ĶĒDE

Katru kustību 10 reizes

Atkārto šo kustību 10 reizes

8 reizes ar katru kāju

3. ĶĒDE

Atkārto kustību 10 reizes

5 reizes ar katru kāju

Atkārto 8 reizes

Avots: SHAPE

Saistītās tēmas: FitnessskaistumsVideovingrinājumi

youtube icon
Abonēt youtube