Kosmētikas ražotājas AS “Madara Cosmetics” apgrozījums pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, audzis par gandrīz 45% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, aģentūrai BNS pastāstīja uzņēmuma līdzīpašnieks un valdes loceklis Uldis Iltners.

Viņš sacīja, ka “Madara Cosmetics” apgrozījuma pieaugums 2016.gadā sasniegts galvenokārt pateicoties darbībai eksporta tirgos, taču arī Latvijā kompānijas produkcijas pārdošanas apmēri auguši.

Iltners atzina, ka arī šajā gadā uzņēmums plāno strauju attīstību. “Plānojam saglabāt līdzīgu attīstības tempu, kā iepriekšējos gados. Pagājušais gads mums bija veiksmīgs – izdevās sasniegt 45% [apgrozījuma] pieaugumu, bet gadu iepriekš pieaugums bija 30% apmērā. Aptuveni tāds ir potenciāls arī šim gadam,” viņš sacīja.

Pēc Iltnera teiktā, uzņēmums darbību galvenokārt koncentrēs esošajos realizācijas tirgos, taču nav izslēgta iespēja sākt darbu arī jaunos eksporta tirgos.

Jau ziņots, ka “Madara Cosmetics” 2015.gadā strādāja ar apgrozījumu 3,915 miljonu eiro apmērā, kas ir par 29,4% vairāk nekā 2014.gadā, bet kompānijas peļņa pieauga par 19,1% un sasniedza 489 018 eiro.

“Madara Cosmetics” dibināta 2006.gadā. Kompānijas īpašnieki ir Lote Tisenkopfa-Iltnere, Iltners, AS “ALPS Investments”, Zane Tamane, Liene Drāzniece, kā arī Paula Tisenkopfa.

Foto

Saistītās tēmas: apgrozījumskosmētikaMadara Cosmetics

youtube icon
Abonēt youtube