Sākot no rītdienas, 24.janvāra, visi kompānijas “Tallink” un “Silja Line” zīmola prāmji, kas piestāj Stokholmā, izmantos jauno un moderno Vertahamnenas ostu, informēja “Tallink”.

Turpmāk Vertahamnenā piestās arī Rīga-Stokholma maršrutā kursējošie “Tallink” prāmji “Romantika” un “Isabelle”, kas līdz šim Stokholmā izmantoja termināli “Frihamnsterminalen”. Abi prāmji ir sekmīgi pārbaudījuši piestātnes jaunajā ostas teritorijas kompleksā.

AS “Tallink Grupp” valdes loceklis Lembits Kitters sacīja, ka Stokholmas jaunā ostas teritorija Vertahamnena ir ļoti moderna. “Tallink” nodrošina četrus dažādus maršrutus ar piestāšanu Stokholmā, un šāda attīstīta ostas teritorija ir ļoti piemērota, ceļojot uz/no Stokholmas. “Vienas Stokholmas ostas izmantošana ir ļoti ērta mūsu ceļotājiem, kas kursē uz/no Stokholmas ar mūsu prāmjiem,” piebilda Kitters.

Uzņēmums aicina pasažierus, kas ceļo Rīga-Stokholma maršrutā, būt uzmanīgiem un izmantot jaunās ostas adresi. Jaunā prāmja piestātnes vieta atrodas netālu no līdzšinējās.

Stokholmas ostas teritorija “Frihamnsterminalen”, kur līdz šim piestāja Rīga-Stokholma maršrutā kursējošie prāmji, turpmāk vairs netiks izmantota.

Citi “Tallink” prāmji, kas piestāj un atiet no Stokholmas – “Victoria I” un “Baltic Queen” (maršruts Tallina-Stokholma), “Silja Symphony” un “Silja Serenade” (maršruts Helsinki-Stokholma), “Baltic Princess” un “Galaxy” (maršruts Turku-Stokholma) izmanto Vertahamnenas ostu jau vairākus gadus.

Vertahamnenas jaunajā ostas termināla ēkā jau šobrīd var izmantot tuneļus, kas ved no ēkas uz kuģi, reģistrāciju jaunajā ēkā, uzgaidāmo telpu un restorānu. Uzņēmuma birojs “Tallink Silja AB” birojs arī turpmāk atradīsies jaunajā Vertahamnenas termināla ēkā.

Saistītās tēmas: OstaPŗamjiStokholmaTallink

youtube icon
Abonēt youtube