Nesen sabiedrības vērtējumam Neids nodeva īpaši aprunāto klipu dziesmai “REŽ”, taču kamēr visi cītīgi skatījās un vērtēja to, Neids jau paspējis radīt, kā viņš pats saka “savu visu laiku labāko klipu“.

Šķiet, Neids ķēries pie vēl nopietnākām metodēm, jo jaunais klips “Starp meliem” kļuvis vēl seksīgāks – redzamas gultas ainas un kaislīgi skūpsti.

Dziesmu “Starp meliem” Neids ierakstījis kopā ar jauno dziedātāju Adrianu, ar kuru, kā viņš pats apgalvo, iepazinis ”REŽ” klipa atlasē.

”To var dēvēt par manu visu laiku labāko klipu. Kaut kas vēl krietni labāks par ”REŽ”, jo šoreiz sadarbojos ar patiešām talantīgu operatoru Deividu Legzdiņu,” medijiem ar lepnumu paziņojis Neids.

Tomēr jāteic, ka viss nav tik skaisti, kā varētu šķist. Izskatās, ka jaunais mūziķis nav spējis radīt ko oriģinālu, jo izslavētā dziesma būtībā uzskatāma par krievu mūziķu Timati (Тимати) un Jegora Krīda (Егор Крид) dziesmas “Kur tu, kur es” (Где ты, где я) plaģiātu. Dziesmas instrumentālais motīvs ņemts tieši no šīs dziesmas un jāteic, arī lirikā saskatāmas līdzības.

Skumji, ka mūsdienu jaunie mākslinieki nespēj radīt ko savu, ko īpašu un oriģinālu…

Salīdzini pats!

Neids – “Starp meliem”

Тимати feat. Егор Крид – Где ты, где я


Foto: ekrānšāviņš no video

Saistītās tēmas: NeidsplaģiātsStarp meliemVideo

youtube icon
Abonēt youtube