Svētdien, pirmajās Lieldienās, kāda Facebook lietotāja Alise dalījās savā priekā par to, ko novērojusi “Maxima” veikalā Līvānos.

Kā raksta Alise, blakus kasē, kurā neviens tajā brīdī nav apkalpojis, kāds tēvs ar savu dēlu ziedojumu kastītēs bēruši lielu daudzumu sīknaudas.

“Tik fantastiski! Iebraucām Līvānos Maximā nopirkt pēdējās lietas ciemiem. Rindas bezgalīgas, pacietīgi stāvam, gaidām. Blakus pie tukšas kases tēvs ar dēlu kaut ko čubinās. Skatos atnesuši palielu kasti ar sakrāto sīknaudu (iespaidīgi lielu!) un abi divi SAUJĀM grābj sakrāto naudu un liek ziedojumu kastē! Tas viss bija tik pareizi un skaisti visos līmeņos. Bildē abi varoņi,” savā Facebook raksta fantastiskā notikuma aculieciniece.

Jāteic, ka redzētais sajūsminājis arī simtiem interneta lietotāju, kas ar šo ierakstu dalījušies vairāk nekā 1 500 reižu un teju tikpat daudz reižu rakstu atzīmējuši ar “patīk”.

Arī RītaKafija.lv komanda priecājas par šādu rīcību un to, ka Latvijā dzīvo tik lieliski cilvēki – tie, kas dalās un tie, kas novērtē to!

Saistītās tēmas: labdarībaLabsirdībaPrieks

youtube icon
Abonēt youtube