Sestdienas, 13. maija vakarā Kijevā noslēdzās starptautiskais “Eirovīzijas” dziesmu konkurss, un pēc lielā fināla par galveno apspriešanas tematu kļuva viens kails dibens. Dibens negaidīti visā krāšņumā parādījās brīdī, kad uz skatuves dziedāja pērnā gada uzvarētāja ukraiņu dziedātāja Džamala. Un, kā joko sociālajos tīklos, kļuva skaidrs, ka šī gada Eirovīzija ir pilnīgā pakaļā. Šodien ir noskaidrots, tieši kura cilvēka dibens atklāja kailo patiesību.

Eirovīzijas  šova ietvaros uz skatuves kāpa pērnā gada uzvarētāja, Ukrainas dziedātāja Džamala, kas palika kāda pēkšņi uz skatuves uzkāpuša dibena ēnā.  Džamalas priekšnesuma laikā uz skatuves uzskrēja Austrālijas karogā ietinies vīrietis un ar labi ietrenētu ātrumu norāva bikses. Un miljoniem skatītāju uz pāris sekundēm televīzijas ekrānu tuvplānā ieraudzīja pakaļu. Apsargi reaģēja operatīvi, strīkeris aši no skatuves nozuda un Džamala savu uzstāšanos turpināja tā, itkā nekas nebūtu noticis. Tikmēr sociālie tīkli uzgavilēja un par nakts aktuālāko tēmu kļuva kails dibens.

https://www.youtube.com/watch?v=VuhNbHAv9-s

Pakaļas demonstrētājs arī pirms šī pasākuma pasaulē jau iemantojis bēdīgu slavu – kā vēsta ārvalstu prese, ukraiņu dziedātājas priekšnesumu pabojāja viņas tautietis, populārais “sarkanā paklāja huligāns” Vitālijs Sedjuks.

Foto: instagram.com un bbc

Saistītās tēmas: DžamalaEirovīzija 2017Kails dibens

youtube icon
Abonēt youtube