Funkcionālais, spēka, aerobikas vai varbūt ātruma treniņš? “Reebok Speed TR 2.0” ir modelis, kas izpildīs jebkuru izaicinājumu! Pastiprināta virsa un speciāli izstrādāta, līpoša zole nodrošinās drošību un komfortu pat visdažādākajās vingrinājumu sērijās, par “Reebok Speed TR” inovācijām sporta apavu pasaulē portālu ritakafija.lv informē uzņēmuma pārstāvji. 

 

.Jaunie “Reebok Speed TR 2.0” tie ir apavi, kas gatavi katram treniņam. Funkcionāli un izturīgi, pierādīs sevi gan intervālu, gan intensīvas aerobikas vai svarcelšanas laikā.  Jaunais modelis apvieno apavu vieglumu, kas veltīti vingrinājumiem, ar izturību, kas izstrādāti prasīgākiem treniņiem.  Izturīgais materiāls tomēr neierobežo kustības brīvību, pateicoties pielietotajiem elastīgajiem ieliktņiem apavu priekšpusē. .Padziļinājumi dažādos virzienos nodrošina saķeri neatkarīgi no virsmas, uz kuras tiek veikts treniņš, un elastīgā daļa apava priekšpusē stabilizē pēdu tādu treniņu laikā kā burpees vai izklupieni.

  • Izturību un drošību – stiprinājumi no CORDURA materiāla aizsargā pēdu no bojājumiem,
  • Stabils pamats – izgatavotā viduszole no putām EVA amortizē triecienus, bet ārējā gumijas stabilizē pēdu un nodrošina saķeri neatkarīgi no virsmas,
  • Funkcionalitāte un ātrums – funkcija DuraCage aizsargā aizmugurējo pēdas daļu un palīdz noturēt apavu vietā, un uzlabotas RopePro un Kip Klip tehnoloģijas sniedz papildu atbalstu veicot dienas treniņu (WOD).

Saistītās tēmas: Reebok Speed TR 2.0sporta apaviTreniņi

youtube icon
Abonēt youtube