Visā pasaulē 6. jūlijs bija diena, kad modes gardēži lūkojās uz kārdinošo zemenīti, kas jau piecdesmit gadus simbolizē modes namu “Marco Polo”.  Svinot apaļo gadadienu zīmols saviem faniem piedāvāja neparastu kolekciju. Brīvā stila apģērbus, kuru dizainā savu roku pielicis pasaules slavenais britu popmūziķis Robijs Viljamss. Šajā skate pa mēli defilēja arī latviešu vispelnošākais modelis Jānis Ancens.

 

Modelis Jānis Ancens ikdienā kopā ar savu draudzeni par mājām dēvē Amerikas modes meku Ņujorku. Taču, šonedēļ puisis ir devies dažu dienu izbraukumā uz Eiropu uz Parīzi. Mīlas galvaspilsētā Ancens ieradies viens, jo šis viņam bija darba brauciens. Caur savu Parīzes aģentūru viņš devās uz Vācijas pilsētu Rozenheimu. Puisis savā instagram.com stāstu sadaļā dalījās ar video, kur redzams nīkstam modes skates aizkulisēs ar virkni pasaulē pazīstamiem modeļiem. Latvietis ir starp izredzētajiem modeļiem, kas bija uzaicināti defilēt zīmola “Marco Polo” piecdesmitās jubilejas skatē. Skati Vācijā apmeklēja virkne pasaules slavenību. Arī šīs kolekcijas radošais dizaineris britu popmūzikas zvaigzne Robijs Viljams ar sievu apmeklēja grandiozo šovu.

Puisis, kas nāk no Ogres un bērnībā spēlējis hokeju, ir vienīgais latvietis modes pasaulē, kam ir izdevies iekļūt pelnošāko modeļu Top 50. Un Ancens šajā topā aizvien turpina turēties diezgan stabili. Tiesa viņš vairs nav labāko sešiniekā, bet aizvien ir viens no pasaulē pieprasītākajiem modeļiem vīriešiem bez kuru dalības nav iedomājams neviens no prestižajiem modes pasākumiem.

 

 

https://www.instagram.com/p/BWOPgD9hy2c/?taken-by=marcopolo

Foto un video: instagram.com

Saistītās tēmas: Jānis AncēnsMarco PoloRobijs Viljamss

youtube icon
Abonēt youtube