Vardarbība jebkādā tās formā un izpausmē ir nepieļaujama un sodāma, tāpēc teju mēnesi nācija ar nepacietību gaidīja, kāds risinājums būs pašmāju slavenākā bagātnieku pārīša Valērija un Elīnas Maliginu attiecībās. Un galu galā, atklāti runājot, visi ar nepacietību gaidīja lielo patiesību, ka aiz glauni tērptā operas mīļa nūģiskās ārienes slēpjas īsts rīkļurāvējs.

Beidzot ir oficiāli apstiprinājušas baumas par miljonāra Valērija Maligina un viņa skandalozās sievas mākslinieces Elīnas laulības beigām. To šonedēļ atklāja intervijā žurnālam “Kas Jauns” pati Elīna Maligina. Pēc laikrakstā rakstītā var noprast, ka sieviete vismaz tuvākā laikā plāno turpināt savu dzīvi Austrijā un realizēt sevi mākslā. “Man vienkārši pietika. Par saviem bijušajiem saku vai nu labu, vai neko. Tā man Džilis mācīja. Un par savu otro vīru arī saku tikai labu, neraugoties uz visādām patikšanām, nepatikšanām un kas pagadās dzīvē. Dzīve arī ir dzīve – tā nesastāv tikai no rožu dārziem,” aktrises teikto atspoguļo žurnāls “Kas Jauns”.

Nācija var gulēt mierīgi, bet Elīna?

Vaicāta par plaši presē aprakstīto viņas un vīra konfliktu Austrijā, kas gandrīz beidzās ar viņas slepkavību, māksliniece sarunā ar jau minēto žurnālu ir visai lakoniska. “Tas, ko varu pateikt par to, – viss ir mierīgi, viss ir atrisināts, nav pamata tautai uztraukties ne par ko. Nācija var gulēt mierīgi, jo viss ir kārtībā,” tā par konfliktu izsakās Elīna. Nācija tiešām var gulēt mierīgi, bet kā ar pašu mākslinieci. Pēc portāla ritakafija.lv rīcībā esošas neoficiālas informācijas ar austriešu likumsargiem sāga nebūt nav beigusies. “Ir taisnība – Maliginam Austrijā patiešām ir kriminālprocess, un no tā viņam ilgtermiņā nekur nelikties, agri vai vēlu nāksies vien braukt atpakaļ uz turieni un liecināt. Protams, miljonārs darīja pilnīgi pareizi, kad pēc notikuma, kas tiek aprakstīts tik dažādi, ņēma un no Austrijas aši aizbrauca. Tā ir īstās Eiropas zeme, kur policija, lai ko arī mēs runātu par dzimumu vienlīdzības principiem, vismaz sākotnēji automātiski notic sievietei un par cietušo uzskata viņu. Līdz ar to tūlītējos kontaktos ar Austrijas varas iestādēm Maliginam nekas labs „nespīdēja”, lai kāda arī kikboksere nebūtu jaunā, daudz sološā māksliniece. Taču, ir piefiksēts fakts, kādā reibuma pakāpē, vēršoties policijā un tiesā, īsti bija aktrise. Ir visai skaidrs, ka Maligins kopā ar advokātiem uz Austriju atgriezīsies labi sagatavojies,” raksta kāda abiem pietuvināta persona.

Atkal performance?

Pateicoties iepriekšējam vīram režisoram Dž. Dž. Džilinžeram, vēl būdama aktrise Elīna Dzelme  sevi centās izrādīt uz skatuves visās iespējamās lomās. Taču, laulību šķirot un saprotot, ka vadošās aktrises laiks Dailes teātrī ir aiz muguras, sieviete kopā ar kolēģi no teātra Dārtu Daneviču ļaudis pārsteidza ar performanci. Pirmajā performancē abas pavadīja diennakti stikla būrī  hipsteru iecienītā Kalnciemu kvartālā. Otrā performance bija īsts mākslas šedevrs, tajā skanot čella smeldzīgajām skaņām, aktrise dzemdēja striķi.

Savukārt, laulība ar Maliginu dāmai pavēra iespēju savu radošumu parādīt kā neatkarīgai kino režisorei prestižajā Kannu kinofestivālā Francijā.

https://www.instagram.com/p/BUZKVBJj1_c/?taken-by=elinamaligina_com

Tas dāmu saveda kopā ar vienu no pretrunīgi vērtētākajiem modes māksliniekiem zīmola “Philipp Plein” radītāju Filipu Plainu. Tieši viņš par modeli pārvērta tā saukto pasaules seksīgāko noziedznieku un pēcāk saveda viņu kopā ar miljonāra meitu. Plains ir izcēlies ar savām radošajām un zināmā mērā vulgārajām modes performancēm. Pēc neoficiālas informācijas Maligina ir pārliecināta, ka darbosies pie Plaina jaunās kolekcijas vizuālās performances.  To, ka šādām runām varētu būt arī iemesls, var redzēt arī ielūkojoties sievietes jaunākajās bildēs  sociālā tīklā instagram.com.

https://www.instagram.com/p/BZowInSgmDy/?taken-by=elinamaligina_com

 

Bomžu ballītes realitāte

Aktrisei ļoti patika vienmēr provocēt apkārtējos cilvēkus un viņas pagaidām vēl esošais vīrs bija gatavs izdabāt katrai sievas iegribai. Pat viņas 30 gadu jubilejas svinības pārvērst par sava veida absurda izrādi un iejusties bezpajumtnieku ādā. Ir skaidrs, ka abu ģimenes dzīve ir beigusies un bijusī aktrise var atvadīties no valdes priekšsēdētāja amata “Silvanolā”. Visdrīzāk kundzei smagi nāksies pacīnīties arī par tiesībām paturēt kino producēšanas uzņēmumu “Egotrashcinema”. “Līdz ar to pašlaik situācija ir tāda: Maliginas kundze, kura vēl nesen stāstīja, ar kādu aizrautību ik dienu dodoties uz darbu un vadot (Maliginam piederošo) farmācijas uzņēmumu, dzīvo Vīnē īrētā dzīvoklī un tērē to, ko vēl var,” izsakās ritakafijas.lv informācijas avots.  Nenoliedzami, šķirot laulību miljonāra sieva zaudēs gan visu esošo naudas plūsmu, gan savu statusu. Un, kā norāda informētas personas, miljonāra rokas esot visi trumpji, tostarp dokumenti par azartspēļu atkarību.

Foto: Jānis Ogle, LETA un instagram.com

youtube icon
Abonēt youtube