2018.gada 13.maija Politiskās partijas “KPV LV” valdes sēdē tika izskatīts jautājums par iespējamo partijas premjera amata kandidātu, startējot 13.Saeimas vēlēšanās.

Partijas valde pieņēmusi lēmumu par zvērināta advokāta, KPV LV biedra Alda Gobzema apstiprināšanu par KPV LV piedāvātā premjera amata kandidātu. Valdes lēmums ir vienbalsīgs.

Aldis Gobzems pievienojies KPV LV, lai palīdzētu realizēt partijas ambiciozos mērķus un programmu.

Premjera amata kandidāts Aldis Gobzems:

Latvijas izaicinājums ir atgriezt mūsu ļaudis mājās – saliedētā, drošā un konkurētspējīgā valstī. Tas ir grūts un brīžam šķietami pat nerealizējams uzdevums. Šie būs jautājumi, kuru risinājumam KPV LV ir vīzija un kuru piedāvāsim Latvijas sabiedrībai.

Aldis Gobzems arī personīgi savā “facebook.com” profilā publicējis  ziņojumu saistībā ar izvirzīšanu par premjera kandidātu:

“Esmu pievienojies KPV LV un esmu saņēmis uzticību pārstāvēt partijas idejas publiski, kļūstot par KPV LV premjera amata kandidātu. Neesmu radis solīt daudz vai to, ko nespētu īstenot, taču racionālu, argumentos balstītu ideju piedāvājumu varu apsolīt. Mana vīzija ir Latvija kā top10 bagātākā valsts pasaulē, un tas saskan ar KPV LV izvirzīto mērķi radīt valsts pārvaldības sistēmu, lai mūsu ļaudis vēlētos atgriezties Latvijā. Latvija ar 2,5 miljoniem iedzīvotāju ir liels un varbūt pat šķietami nerealizējams izaicinājums. Jā, to nav iespējams īstenot ne dienā, ne mēnesī vai pat, iespējams, daudzos gados, taču ielikt pamatus šīs vīzijas realizācijai mēs varam šodien. Esot lielam mērķim vienmēr var sasniegt vairāk, bet, ja mērķa nav, iztrūkst arī iecerētie sasniegumi. Latvijai šāds drosmīgs mērķis ir vajadzīgs.


Ko es darīšu? Pirmkārt, es nelamāšu konkurentus, jo tas ir vieglākais. Es popularizēšu partijas idejas un papildināšu ar saviem priekšlikumiem, kurus regulāri nodošu publiskai apspriešanai, sākot jau no pirmdienas. Otrkārt, varu solīt, ka mana kā politiķa stāja būs cienījama, nosvērta un 21.gadsimta prasībām atbilstoša.
Treškārt, man jau šobrīd ir nepieciešams Jūsu atbalsts, un tāds būs nepieciešams arī turpmāk, jo ne jau amats vai nosaukums uzlabos valsti, to iespēs tikai saliedēta sabiedrība. Tikai saliedēta un atbalstoša sabiedrība spēj kļūt konkurētspējīgāka un varbūt arī laimīgāka.
Uzskatu, ka pirmās idejas, kuras jānodod sabiedrības apspriešanai, ir saistītas ar uzlabojumiem valsts pārvaldē, sabiedrības drošības un sociālā komforta radīšanu un pilnveidošanu. Šīs idejas ar savu pamatojumu es publicēšu jau rīt.”

Saistītās tēmas: Aldis GobzemsKPV LVMinistru prezidents

youtube icon
Abonēt youtube